Zenész papák – modell gyerekek 1. rész

Mi kell ahhoz, hogy valakiből jó modell váljon? Nos természetesen kifogástalan alak és karakteres arc (szerintem). A két hölgynek volt honnan örökölnie ezeket a testi adottságokat, apukájuk ugyanis nem más, mint Mick Jagger, a The Rolling Stones énekese. Halkan megjegyzem a szupermodell mama nevét is, Ő Jerry Hall.

Georgia Jegger

A 17 éves modellel találkozhattunk már a Hudson Jeans és a Rimmel London kampányában, de több címlapot is megjárt már (i-D, Vouge). Karrierje szépen ível felfelé, idén Ő lett a „Model of the year” a British Awardson. Ezt a Versace sem hagyta szó nélkül, jelenleg a S/S 2010 kollekcióját csodálhatjuk rajta. Donatella a következőt nyilatkozta róla: „Ő okos, erős egyéniség, gyönyörű, tele energiával. Én imádom! Tökéletes erre a gyűjteményre – egy igazi Versace lány!”Elizabeth Jagger

A 25 éves modell szintén mozgalmas karriert tudhat magáénak. Olyan magazinok címlapján fordult már meg, mint a Vouge (Ausztrália, USA) és az Amica Italia. Számomra a legismertebb kampánya a Mango volt, de ez csak egy az ezerből. Accessories, Burberry, GAP, Lancome, H&M, Pull&Bear. Csak pár név, ahol Elizabeth vendégeskedett. 

A híres szülők gyerekei rendre helyet kapnak a „celebvilágban”. Más kérdés, hogy ezt kamatoztatják e. Ezzel a két lánnyal még biztos fogunk találkozni.

 

Kapcsolódó cikkek:


Híres testvérpárok – és tervezők »
Híres testvérpárok és tervezők II. »
Híres testvérpárok és tervezők III. »
2009. november – időutazás »
Kate Moss @ TOPSHOP »

 

 

Címkék: , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés