Zenész papák – modell gyerekek 2. rész

Steven Tyler, az Aerosmith frontembere méltán lehet büszke apa. Lányai nemcsak sikeresek, de gyönyörűek is. Mindkettő helyet kapott már címlapokon és a médiában is egyaránt méghozzá botrányoktól mentesen!

Mia Tyler

A kisebbik lány, a maga 31 évével irigylésre méltó életet él. A modell karrierrel csak kacérkodott ugyan, de még így is összehozott egy szerződést a H&M-mel, a plus-size (big in beautiful) kollekciót népszerűsítette. Alakjára büszke, a fogyókúrát hírből sem ismeri, talán ennek köszönhetően került Vouge címlapjára is. Már 16 évesen az MTV csapatát erősítette. Jelenleg is műsorvezető.

 

Liv Tyler

32 éves színésznő és modell. 14 évesen kezdett modellkedni, képei már ekkor az olasz Vouge-ban és az Interview magazinban jelentek meg. Apjával közösen pózolt a Rollins Stone címlapján. Az Aerosmith Crazy című videoklipjében debütált, majd ebben az évben komolyan szerepet kapott egy mozifilmben is. Azóta forgat, modellkedik és ékszereket tervez.
És egy kis érdekesség. Liv tíz éves koráig nevelő apját hitte sajátjának. Ennek ellenkezőéről egy Aerosmith koncerten győződött meg, amikor is találkozott a papával és húgával, aki szinte a megszólalásig hasonlít rá. Nevét ezután változtatta meg Tylerre.

Kapcsolódó cikkek:

Zenész papák – modell gyerekek 1. rész »
Híres testvérpárok – és tervezők »
Híres testvérpárok és tervezők II. »
Híres testvérpárok és tervezők III. »

Címkék: , , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés