Zuhair Murad, a hírességek kedvence

2012 rangos eseményeinek főszereplői – a megjelenő hírességek mellett – kétség kívül a ruhacsodák, melyekben a sztárok felvonulnak. Az idei évben az egyik legkedveltebbnek Zuhair Murad kreáció látszanak, mely elnézve a végletekig romantikus és nőies darabokat; teljesen érthetőnek tűnik. Cikkünk a 2012-es Murad szetteket mutatja be, az őket viselő hírességeken.

 

 

 

Az előző évekhez hasonlóan, a 2012-es is bővelkedett vörös szőnyeges eseményekben és exkluzív partikban. A meghívott hírességek rendszerint neves designerek olyan ruháit választják, melyek kifejezik egyéniségüket és méginkább emelik az este színvonalát. A számtalan kivételes tehetségű tervező kreációi közül az idei – szinte már elmúlt – évben is az egyik legnépszerűbbnek Zuhair Murad darabjai mutatkoztak.

 

   

 

A sztárvilág, élükön Jennifer Lopezzel és Blake Lively-vel rendszeresen Murad kreációkat választ a  filmbemutatókra, gálákra és egyéb fontos rendezvényekre. A finoman nőies szabásvonalakról és lélegzetelállító csipkékről ismert designer keleties fűszerezésű romantikája évek óta elengedhetetlen kelléke a színvonalas eseményeknek.

 


 

 

Jlo és Blake mellett, többek között Kristen Stewart, Eva Longoria, Sophia Vergara, Kate Beckinsale, Emmy Rossum, Alexandra Ambrosio és Miley Cyrus is mutatkozott 2012 vörös szőnyegein Murad darabokban. A hatás, melyet esetenként a híresség és a ruha kombinációja, máskor csupán a ruháé váltott ki; nem maradt el idén sem.

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

   

 

Elnézve a ruhakölteményeket, egy apró kétség sem merül fel a választások helyességében... designer kreációkban gazdag új évet kívánunk!

 

 

 

Szabó Lili

 

 

Kapcsolódó cikkek:

2012 legszebb ruhái  »

Kifutó vs. vörös szőnyeg »

Stíluskirálylány »

Best Dressed by Vogue »

Amire a sztárok sem büszkék »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés