„Érzékek, értékek, élmények”

Makány Márta múlt szerda este mutatta be új kollekcióját a Millenárison. A tervezőnő a tőle elvárt vagány, de nőies, energikus ruhadarabokkal tette élettelivé a Teátrumot.

Biztos vagyok benne, hogy mindenki egy örök emlékkel és felejthetetlen élménnyel gazdagodott, aki részt vett Makány Márta nagyszabású divatshowján.

A közel egy órás divatbemutató bővelkedett meglepetésekben és olyan ruhákban, melyek mostantól álmainkban szerepelnek majd.


Sok volt a kreatívan vegyített anyag (denim és muszlin, denim és tüll, csipke és buklé, buklé és lakk, buklé és szegecselt bőr, stb.) és struktúrák, a rock és a punk világát művészi módon leképező megoldások lendületet és energiát adnak a ruháknak.Újdonság a tervezőnőtől a hozzá egyébként nagyon közel álló farmertervezés. A francia impresszionizmus ihlette fröcskölt minták a farmereken, a pop-art motívumok visszaköszönése a nyári ruhákon, a ’80-as évek formáját idéző sziluettek, a ballonszoknya, a répanadrág, a kis dzsekik, a neon színek, a puffos ujjak és a derékszabás jellemzi a dögösen nőies kollekciót.A meglepő anyagpárosítások és rafinált megoldások, mint a tekerés, a pliszé technológia kiterjesztése és továbbgondolása egyedivé és megmunkálttá teszik a kollekciót.
A jellemző színek a kék, a fekete, a piros, a pink, a zöld, a pasztellárnyalatok és ezek vegyítése. A formavilágot a miniszoknyák, a fodros ruhák és miniszoknyák, topok jellemzik, kiegészülve a nagyon divatos overallal és a női zakókkal.A bemutató eltért az eddigiektől: balett elemekkel indult az egyébként balettáncos modell előadása révén, majd a középkorú modell, a Makány Márta ruhát viselő kislányok és a testékszerekkel kirakott félmeztelen modell tették egyedivé a produkciót.
Legvégül pedig, de nem leutolsó sorban megcsodálhattuk Márta esküvői kollekcióját is, melyben zseniális megoldásokkal és modern formákkal találkozhattunk.
Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés