Éjszaka is divatosan

A reggeli kávé kortyolgatása közben, kissé álmosan is felvidíthat kacsintós Snoopy kutyás pizsink…

A nappal ruháira gondosan ügyelő emberek nagy része nem lyukas pizsamát, vagy kinyúlt pólót használ hálóruhaként. Fontos, hogy a komfortos holmi trendi is legyen. A hétköznapokon használt ruhadarabok általában a divatot követve, nem éppen a praktikumra vagy a kényelemre helyezik a hangsúlyt, hanem az esztétikai „élményre”.

A pizsama és hálóing divat mindig követi a „nappali” trendet, de természetesen nem olyan hangsúlyosan. Inkább a színekben köszön vissza a téli világ, de örök divat a fagyi színek, rózsaszín, sárga, halványzöld és kék. Mintáiban különféle motívumok, virágok és absztrakt, kocka és csíkos formák találhatók. Anyagát tekintve a pamut és a puha textilek térhódítása továbbra is megmarad, leváltva a szexi, ámde kicsit sem kényelmes csipkét.

Az anyagok minősége sok mindent elárul viselőjéről, a szatén és csipke kedvelői inkább királylányosak, romantikus stílusúak. A flanel vagyis meleg textúrájú viseleteket szeretik a melegszívű, „bújós” hölgyek, míg a trikóban és bugyiban alvók szeretetre és törődésre vágynak.
A csipkés „álmok” helyett így továbbra is a kényelmes „valóság” hódít,  a leegyszerűsített, bő szabású fazonok, puha anyagokból. Ezek leginkább a szabadidőruhákra emlékeztetnek, nehezen megmondható mi is köztük a különbség. A lényeg, hogy ez a viselet garantáltan nem hoz kellemetlen helyzetbe, ha váratlan vendég érkezik. A hálóruhák kiegészítője lehet még egy pihe-puha köntös és egy papucs, természetesen színeiben egymással harmonizálva. Így kicsit sem kell félnünk a sötét, téli estéktől, hiszen néha egy-egy meleg textúrájú pizsama vagy hálóing sokkal izgalmasabb lehet, bármilyen szatén „csodánál”.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés