A Puma új irányokat céloz meg Sergio Rossi segítségével?

Biztos vagyok benne, hogy ha azt mondom Puma, akkor egy stílusos sportcipő ugrik be neked. Nos, úgy tűnik a Puma most ki szeretne lépni a megszokott keretek közül, mert egy szofisztikáltabb, formabontóbb modell sorozattal rukkolt elő. Méghozzá nem más, mint maga Sergio Rossi, a cipőmágus tervezte ezeket a magas sarkú példányokat. Hogy tetszik? Megőrizték a sportcipők jellemzőit, a gumiorrot, a látható varrásokat, a nyelvet. Az árnyalatok mind fényesek, amelyekben be lehet szerezni: zöld, rózsaszín, ezüst, lila, fekete.
A Puma és Rossi karöltve állítanak emléket a márka legendás Clyde cipőjének, egy kissé megreformált változatban. Az ára is szép összeg: 450 euró.

 

Ugye neked is az a véleményed, hogy a Puma maradjon csak olyan, amilyennek megszoktuk, így is eléggé modern és városi, sőt nőies is. A cég mindig szoros kapcsolatban állt a divattal, nem kellene ezt tovább fokozni. Vagy legalábbis ne ebbe az irányba...

Szerintem egyáltalán nem kellene, hogy összefolyjon a sportcipő és az elegáns cipő, mindkettő őrizze meg a saját jellegzetességeit. Amelybe ugyebár nem fér bele, hogy egy elegáns cipőnek gumiból legyen a talpa és a sarka.


Még az a szerencse, hogy termékkatalógusunkban rengeteg megnyugtató, jól bevált Puma cipő van. Hogy elfelejtsük ezt az – egyébként minden tiszteletem Sergiónak, imádom a cipőit! – enyhén szólva nem túl tetszetős darabot, gyorsan böngésszünk és keressük meg azt, amelyeket szívesen hordanánk is, és pakoljuk be virtuális szekrényünkbe. Vagy küldjük el valakinek ajándékba.... Velem tartasz?

Termékkatalógus/Puma

Kapcsolódó cikkek:

Lakatos Márk trendet rak a szekrényedben! (Videó) »
Többet sejtet, mint amennyit mutat »
A grunge valóban rendetlen, nem csak megjátssza »
A világ legdrágább cipői »
Legyen saját stílusod! »
Az irányzatok születése »
Laza, sportos, utcai, casual... »

Kapcsolódó képgalériák:

puma

Kapcsolódó termékek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés