'Arcbőr' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Elburjánzó arcszőrzetek Hollywoodból!
Számtalan TV reklámban találkozhattunk híres férfi sztárokkal akik babapopsi simaságú arcukkal próbálták eladni a legújabb borotvát vagy borotvahabot hímnemű embertársainknak. Úgy tűnik azonban valami globális szerződésbontás történhetett, ugyanis egyre több híresség enged teret elburjánzó arcszőrzetének.
5 szépségtipp a téli napokra
A hideg évszak még javában tart, szélsőséges időjárásával igencsak megviselve a szervezetünket. Ám nem csak a szabadtéri hideg, de a lakások belső fűtése által okozott száraz levegő is negatív hatással van a külsőnkre. Íme 5 jótanács, mit érdemes tenni és mit jobb elkerülni a szépségápolás terén a télen.
A szép bőr titka 2. – bőrtípusnak megfelelő ápolás
Gondoltad volna, hogy a nők több mint 40%-a rossz kozmetikai szert használ arca karbantartására? Helyes táplálkozás után, most megmutatjuk, bőrtípusodhoz megfelelően hogyan ápold magad. Célozd meg a meseszép külsőt!
A szép bőr titka – első rész
Nincs az a make up, ami olyan gyönyörű külsőt képes kölcsönözni, mint a saját, természetes szépségtől ragyogó bőr. Most megmutatjuk, hogy ápold megfelelő táplálkozással. Így minden nap csodaszép leszel!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...