'Calvin Klein' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Fedezzük fel újra Amerikát!
Ha szeptember, akkor divathetek! Méghozzá a következő évi, ezúttal tehát a 2013-as tavaszi / nyári ready-to-wear kollekciók bemutatója. New York, London, Milánó, Párizs - Itt és ekkor dől el, mi lesz a trend a jövő szezonban.
Calvin Klein dögös fürdőruhákat tervezett
Lassan megszokjuk, hogy nem mindig az adott évszaknak megfelelő ruházatban kell gondolkodnunk. A következő évi trendeket előre tudni minden szempontból érdemes, hiszen így könnyebben állhatunk át az új stílusokra.
Híres divatházak logóinak története II.
Előző összeállításunkból már megismerkedhettetek néhány nagyon híres divatház logójának nem mindennapi történetével. Most pedig újabb érdekes sztorikat tudhattok meg arról, hogyan választottak maguknak kezdetben a mára már ismertté vált márkák szimbólumokat! Nézzük meg ezeket közelebbről!
Best of Divathét – New York
Véget ért a szeptember, véget értek a divathetek. A világ négy divatfővárosában lezajlott az a nagy múltú és rangos rendezvénysorozat, melynek keretein belül több tucat divatház több száz kollekcióját tekinthette meg a több ezer látogató. Négy részes cikkünkben most összefoglaljuk Nektek New York, London, Milánó és Párizs 2011 tavasz/nyár divatbemutatóinak legjobb pillanatait.
Calvin Klein X
Talán még emlékeztek arra, hogy Calvin Klein összetrombitált 4 döglesztő pasit, és rájuk adta legújabb fehérneműit, majd minden nő legnagyobb örömére plakátra tette őket. Az X kampány most színesben folytatódik.
Legális pasimustra: Vladimir Ivanov, az orosz macsó
A mindössze 22 éves Vladimir előtt még minden bizonnyal nagy jövő áll. Kecsegtető, hogy a Calvin Klein már többször is dolgozott együtt vele, most például a CK Swimwear teste.
A borostás Kellan „Twilight” Lutz boxert villantott
Sokan az új Mark Wahlberget látják a fiatal sztárban, és ha belegondolunk, ez nem véletlen, hiszen korábban Mark is a Calvin Klein kigyúrt teste volt.
Egy szép illat
Igaz, csak októberben kerül a boltokba, a Calvin Klein mindent megtesz azért, hogy mi nők alig várjuk új illatuk megérkezését.
Újabb szexisten édesíti meg a napunkat
Elvis Fernando egy brazil modell, aki igencsak jól tette, hogy elfogadta a Calvin Klein felkérését a boxer kampányát illetően. Innentől már minden nőnél tárt ajtók fogadják.
Cristiano Ronaldo egy szál gatyában pózol…
Cristiano Ronaldo, a csodafocista ezután már nem csak mezben, de Armani cuccaiban is pózolhat, hiszen ő lett a 2010-es farmer és alsónadrág kollekció kampányarca.
Vigyázat! Ez a pasi függőséget okoz!
Hiába, na, időről-időre kíváncsian várom a legújabb Calvin Klein férfi alsónemű reklámokat, mert minden alkalommal szexis és vonzó férfiak tekintenek rám a képekről és plakátokról. Most sincs ez másként.
Az 5 legforróbb reklámkampány tavaszra
2010 tavaszára úgy látszik minden kreatív a nőket szándékozott célkeresztbe venni, nem is akárhogyan, hanem csodaszép kidolgozott férfitestek bemutatásával. Összegyűjtöttük az 5 legszexisebb reklámkampányt, nézelődjetek csak!
Egy farmer, és más semmi
Jamie Dornan már ősszel nagy feltűnést keltett, és nemcsak a divat.hu cikkeiben. A rendkívül sármos és igencsak jó testi adottságokkal rendelkező modellsrác akkor a Calvin Klein szexis alsónadrág reklámjaihoz adta mindazt, amije csak van.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...