'David Beckham' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Beckham: Szégyenlős vagyok
Annak ellenére, hogy rendszeresen megcsodálhatjuk hihetetlenül kidolgozott izmait, David Beckham az Elle magazin fotózásán kötötte az ebet a karóhoz, hogy ő alapjáraton amúgy egy szégyenlős fickó, és hogy a pénz és a hírnév sose érdekelte túlzottan.
Beckham cipője nagyon durva!
Mentségére legyen mondva, a család iránti szeretetét hirdeti.
Beckhamék a liftben csinálják! – videóval
Kinek ne jutott volna már eszébe egy-egy impozánsabb felvonóba lépve, hogy mi lenne, ha itt esnének egymásnak a párjával… A Beckham-házaspár át is lépte az ötlet szintet…
Divattervező és étteremvezető?
Hiába a sok rosszindulatú pletyka és alaptalan híresztelés, a Beckham házaspár között most talán nagyobb az egyetértés, mint valaha. A hírek szerint David nem egy, hanem két tervvel is előállt a 2011-es évre.
A 2010-es év legjobban öltözött sztárjai II.
Előző összeállításunkban már bemutattuk a Vanity Fair magazinban most megjelenő legjobban öltözött nők listáját. Eljött az ideje, hogy megismerkedjetek a legstílusosabb férfiakkal is!
Victoria Beckham újra a Vogue címlapján
Immár ötödik alkalommal kérték fel a neves magazin szerkesztői címlaplánynak.
Ez kinek a feneke?
David LaChapelle, akit Lady Gagáról készített csodás fotói kapcsán emlegetünk legtöbbször, bár egész munkássága feledhetetlen. Most a lányok álmának egyik tárgyáról, egy focistáról készített szexis sorozatot.
Top 5 pasi – szerintünk
Nemcsak helyesek, hanem rendkívül divatosak is! Megmutatjuk Nektek, szerintünk melyik híres pasi öltözködik előnyösen és trendin. Persze, ez csak a mi képzeletbeli top 5 listánk, a Ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk!
Victoria Beckham igazi divattervezővé érett
Victoria Beckham a New York Fashion Weeken vonultatta fel legújabb őszi/téli kollekcióját. Az ex-Spice Girl 2008 szeptemberében alapította meg saját ruhamárkáját, és a bemutatott kreációk láttán bátran kijelenthetjük, hogy divattervezőként még jobban megállja a helyét, mint énekesnőként!
Victoria Beckham az amerikai Glamour címlapján
Igazi amerikai születésnapi partit tartott Victoria Beckham. Nos, félreértés ne essék, a nagyszabású ünnepély ezúttal csak a magazin hasábjain valósult meg. A focista feleség egy golden retriever kölyök kutyussal állt a kamerák elé, és bulizott hajnalig.
Elburjánzó arcszőrzetek Hollywoodból!
Számtalan TV reklámban találkozhattunk híres férfi sztárokkal akik babapopsi simaságú arcukkal próbálták eladni a legújabb borotvát vagy borotvahabot hímnemű embertársainknak. Úgy tűnik azonban valami globális szerződésbontás történhetett, ugyanis egyre több híresség enged teret elburjánzó arcszőrzetének.
Fehérneműk bűvöletében: Armanival
Az új szezon kampány-dömpingjéből természetesen az Armani sem maradhat ki és már ki is szivárogtak az első képek a 2010-es fehérnemű és farmer kollekcióról. A női modelleket Megan Fox, a férfiakank szánt darabokat Christiano Ronaldo mutatja be.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...