'Divat' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Ilyen lett Rihanna új kollekciója
Rihanna idén februárban debütált divattervezőként a Londoni Divathéten, a szakma azonban nem volt elragadtatva a kollekciótól, a legtöbb fórumon fantáziátlannak és vulgárisnak titulálták az énekesnő által tervezett darabokat.
Kopog az ősz
A divat berkeiben mindig minimum egy lépéssel, akarjuk mondani egy szezonnal előbb kell járni az aktuálisnál. Így aztán nem meglepő, hogy így augusztus első felében a fashioniszták már az őszi hangulatra készülhetnek.
A Star Power legyen veled!
A Spanx új kollekció piacra dobását tervezi, melyet nem kisebb nevek ihlettek, mint Adele, Katy Perry és Kim Kardashian.
Vegyél elégtételt a sunyi stréberen!
Ha megküzdöttetek az érettségi és az államvizsga rémével és végre magatok mögött hagyjátok a vérszomjas vizsgaidőszakot, akkor eljön az ideje a jól megérdemelt lazulásnak. Bankettek és bulik hosszú sora vár rátok.
Merülj el a színekben!
Itt a tavasz, le a téli kabátokkal, felejtsd el a komor, sötét színeket, és burkolózz életteli, színes ruhákba
Divattörténeti titkos akták - 1. rész
Reggelente órákig készülődsz a tükör előtt, és addig nem indulsz el, amíg az utolsó hajszálad is tökéletesen nem áll? Előre kitalálod, hogy mit veszel fel másnapra, és ha az időjárás közbeszól, kitör a botrány? Mindez semmi ahhoz képest, amit a divat történelme során a legőrültebb trendrajongók elkövettek! Túlzások és hóbortok, fanatizmus és esztelenség, eljött a ti időtök!
Leesik az állad, ha meglátod az árát!
Szerinted mennyibe kerül a világ legdrágább ruhája?
A nagymamám nagy hatással van rám
16 évesen normális, ha egy fiatal divatmárkát álmodik a születésnapjára. Simon Gusti azonban meg is valósította.
Too sexy for my shoes
Az hinnénk, Amerikában körülbelül minden belefér, ezért el sem hinnénk (ha nem a New York Post írná), hogy ott a szabadság és a szabadosság fellegvárának középpontjában, Manhattanben szedetnek le plakátokat, és tiltanának be taxis hirdetéseket, mert azok túl szexinek tűnnek.
Formabontó kismama ruhák
„Jé, ez egy magyar márka?” ez volt a leggyakoribb reakció a 2 in 1 első katalógusfotóira.
Szurdi Art Ruhák „Bartók nyomában”
Modern női öltözékek szlovák, magyar és román forrásból
Szexi, trendi, aszimmetrikus
Az idei tavaszi-nyári szezon szoknya és ruha trendjében a formabontásé a főszerep. Egészen pontosan: az aszimmetrikus aljaké. Nőies, izgalmas, rafinált darabok, szó se róla, ám ugyanakkor rizikósak is – kivéve, ha tudjuk, hogyan válasszuk ki a megfelelőt, és viseljük azt stílusosan.
Zsigerig hatoló ékszerek, húsba vágó ruhák
A belbecs fontossága egészen új perspektívába kerül, ha Lou Giesen bizarr ékszereit szemléljük.
Laptop naci
A számítógépfüggőknek minden bizonnyal megváltás lenne ez az új találmány.
A kétórás modellkarrier
Ha az Abercrombie & Fitch modellje vagy, nem csak egyszerűen reklámozod az elit ruhaboltot: Abercrombie & Fitchként szólalsz meg, mosolyogsz, pózolsz.
Provokatív MAC kollekció
Ha divatipar, akkor örök és elpusztíthatatlan fiatalság bármi áron. Iris Apfel azonban tesz erre az alapállásra, hiszen minden megnyilvánulásával az ellenkezőjét hirdeti.
Sikkesen, fagyban is
Mit nem szeretünk a télben? Hogy az ember legtöbbször kisgömböcnek érzi magát.
Az emberek színeket akarnak
A gyönyörű színes mintákban pompázó sáljairól ismert Jane Carr januárban újabb kollekcióval örvendezteti meg rajongóit.
Úristen! Összeöltöztünk!
Bizony kellemetlen tud lenni, ha gondosan összeállított szettünk szembejön velünk az utcán, vagy ami még rosszabb, valamilyen jeles eseményen. Sajnos a konfekciónak a könnyű elérhetőség és a méltányos ár mellett van egy ilyen árnyoldala is, sőt nem is kell feltétlenül tömegterméket viselnünk, hiszen még a celebek körében is megesik, hogy belefutnak egy-egy ilyen kínos divatbakiba.
Ruhát Madonnától
A kétezres évekre azért meglehetősen sok celeb rájött arra, hogy nem árt bebiztosítani saját és leszármazottai jövőjét az egyébként milliós vagyonokkal megáldó zenész- vagy színészkarrier mellett (csúnya bukásokat lehetett látni az elmúlt években sztáréknál).
Félmeztelen rocksztár
Nem csoda, hogy szinte egyáltalán nem kap el minket már a hév akkor, ha egy-egy celebritás, popzenész, sztárocska -nevezzük akárhogyan őket-, szerepel ismert kozmetikai márkák kampányaiban és fotóin.
Mihalik Enikő a Tél Királynője
A Harper’s Bazaar ismét a legendás fotós, Terry Richardson szolgálatait vette igénybe a novemberi számban.
Versace a H&M-ben
A H&M immár hagyományosnak mondható őszi meglepetéssel készül őrületet okozni üzleteiben. Sokadik éve már annak, hogy valamely luxusmárkával megegyezést kötnek és XY for H&M-jelzéssel kezdik el árusítani a termékeket. A vásárlók persze pillanatok alatt kapkodják el például a Stella McCartney, Jimmy Choo vagy éppen a Viktor&Rolf által tervezett kollekciókat, csak hogy néhány brandet említsünk az elmúlt évek terméséből. Idén a konfekció és a luxus kollaborációja a Versacéval való együttműködésben merül ki.
Énekesnők a magyar divatért
Szalóki Ági és Váczi Eszter énekelve válogatott a mesés kreációk közül
8 magyar híresség jótékonyságból vetkőzött
Ismert magyar nők kampányolnak a mellrák ellen, és hívják fel a figyelmet a megelőzés és a szűrővizsgálatok fontosságára. Ezúttal félmeztelen fotókkal teszik ezt az egyik hazai magazinban.
Vörös férfi, vörös rúzs
Szép kis fricskát kaptunk Lip service címmel Armin Morback prezentálásában.
Cipzárazd kedvedre!
Variálhatóság mesterfokon – a ZAGABO legújabb modelljeit így lehet a legfrappánsabban jellemezni.
Ronaldo csaja váltja Refaelit!
Minden túlzás nélkül állíthatjuk: Irina Shayk napról napra népszerűbb.
Csupa újdonság
Újra itt az ősz, ami fordulópont a divatvilágban, mert ismét elindul a bemutatók szezonja.
Provokálás felsőfokon - galéria
Az Agent Provocateur is piacra dobta őszi-téli kollekcióját – lookbookkal téve még vonzóbbá a kínálatot.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...