'Divathét' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Színek, minták, Olaszország
Az MSGM egy fiatal olasz márka, amire érdemes lesz ezentúl odafigyelnünk. Fiatalos lendületével egy új színfoltot hoz a divat világába.
Káprázatos fejfedők
Philip Treacy kalapkreációi első ránézésre inkább látványelemeknek tűnnek, mintsem hordható daraboknak, mégis olyan hírességek viselik őket, mint Lady Gaga, Sarah Jessica Parker, Kate Middletone vagy Victoria Beckham.
Divathetek és Divatfővárosok – Párizs
Divatfővárosok ide vagy oda, az első számú mind közül mégiscsak Párizs. A hely, amely egy valódi leányálom, szeptember utolsó hetében duplán vonzza a gyengébbik nem képviselőit. A divatvilág közepe ekkor megtelik a stílus királyaival és királynőivel, akik bemutatják nekünk, milyen lesz a 2013-as trend francia nyelvre lefordítva.
Az olasz csizma és társai
A szeptember a divathetek hónapja, az október pedig az összefoglalóké. Előző két cikkünkben már megismerkedhettetek Amerika és Anglia legjobbjaival, ezúttal azonban egy vérbeli latin mixet tartogatunk a számotokra, hiszen Dél-Európa divatfellegvára ezúttal is bővelkedett érzelmekben és kreativitásban. Lássuk, kik azok, akik Itália földjén a legmélyebb benyomást tették ránk!
Akik színt visznek Nagy-Britannia hétköznapjaiba
Neked mi jut eszedbe Londonról? Emeletes buszok, piros telefonfülkék, fekete taxik? Vagy a Burberry, Stella McCartney és Matthew Williamson? Ha inkább a második válaszra szavazol, akkor most jól figyelj, mert bemutatjuk Nagy-Britannia legjobb tervezőinek 2013-as tavaszi/nyári ready-to-wear kollekcióit!
Fedezzük fel újra Amerikát!
Ha szeptember, akkor divathetek! Méghozzá a következő évi, ezúttal tehát a 2013-as tavaszi / nyári ready-to-wear kollekciók bemutatója. New York, London, Milánó, Párizs - Itt és ekkor dől el, mi lesz a trend a jövő szezonban.
A Londoni Divathét legjobbjai
104 bemutató, 5000 vásárló és újságíró, 1250 üveg pezsgő (csak a hivatalos partikon) – bár a brit tervezők még nem rendelkeznek olyan masszív anyagi háttérrel, mint a milánóiak, a számokból érezni, hogy igenis jelentős divateseményről van szó.
Best of Divathét – Milánó
Az eseménysorozat és így cikksorozatunk harmadik állomása a művészet egyik ősi fellegvára, Olaszország trendfővárosa, Milánó. Sokféle definíciót lehetne találni a divatra, de az biztos, hogy művészetként az egyik legjelentősebb. Épp ezért keresve sem találhatnánk méltóbb helyszínt számára, mint azt az országot, ahol már időszámításunk előtt is fantasztikus alkotások születtek. Lássuk hát, ezúttal mit alkottak a modern kori művészek, Itália legnagyobb divattervezői!
Best of Divathét – London
New York után ugrunk egy nagyot a térképen, éppen egy Atlanti-Óceánnyit, és a kontinensváltás után Európa első divathét-helyszínén, Londonban landolunk. Időben nem történt ilyen nagy léptékű változás, hiszen az angolok éppen ott folytatják a bemutatók sorát, ahol az amerikaiak abbahagyták. A brit főváros szeptember 17. és 23. között a divatrajongók paradicsomává vált, és bebizonyította, hogy méltó folytatása e világszínvonalú és világhírű eseménysorozatnak.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...