'Donna Karan DKNY' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Fedezzük fel újra Amerikát!
Ha szeptember, akkor divathetek! Méghozzá a következő évi, ezúttal tehát a 2013-as tavaszi / nyári ready-to-wear kollekciók bemutatója. New York, London, Milánó, Párizs - Itt és ekkor dől el, mi lesz a trend a jövő szezonban.
A divattervezők magánélete I.
Bizonyára ti is szeretitek a híres tervezőket, megvan a kedvencetek, akitől szívesen elfogadnátok egy-egy különleges ruhakölteményt. Arra gondoltatok viszont, hogy honnan merítenek inspirációt? Ki áll mellettük, amikor valamilyen új kollekció megtervezésére adják a fejüket? Most eljött az ideje, hogy eláruljuk nektek, kikkel is élnek boldogan a híres kreátorok. Összeállításunk első részében a híres női divatdiktátorok férjeikkel és élettársaikkal ismerkedhettek meg. Nézzük, kikről is van szó pontosan!
Katy Perry álma?Három édes alma!
Ezúttal nem egy New York ihlette nagy almával álltak elő a tervezők, hanem három kis alma kinézetű parfümmel, melynek ötletadója a DKNY divatház. Bár volt már egy kis zöld almájuk, az ideiek sokkal "érettebbek".
Szenvedéllyel tervez a nőknek
Donna Karan története minden egyes nőnek erőt és kitartást ad. Az ő élete bizonyíték arra, hogy lehetsz akárhány éves, akármilyen helyzetben, ha van elég kitartás benned, akkor véghezviheted céljaidat.
Leendő divatdiktátorok egy valóságshowban
Már a 8. évadot kezdik Amerikában, de már Ausztrália, Korea és Kanada is csatlakozott az őrülethez. Ennek a divat fergetegnek a neve Project Runway, amit a szemfülesek hazánkban is elkaphatnak, ugyanis nálunk is játsszák a tévében Leendő divatdiktátorok címen.
Karlie Kloss
Karlie Kloss fejében talán már egész pici korában megfordult, hogy modell legyen, de akkor még biztos nem gondolta, hogy egyszer majd ilyen felkéréseket is kap, mint most a DKNY divatháztól.
Vonulj a fiúkkal!
A DKNY tavaszi kollekciójának kampányfotóin öt, éppen munkába vagy partira igyekvő, rendkívül sármos modell szerepel. A letisztult New York-i eleganciájáról híres divatcég ezzel az anyaggal nagyon telibe talált. A ruhák tökéletesek, a pasikról már nem is beszélve. Mi szívesen közéjük állnák, és Te?
A mai nő jól néz ki, jól érzi magát – Donna Karan
Te mitől érzed jól Magad mai rohanó Világunkban? Donna Karan számára a család, az élet apró örömei jelentik az elsődleges boldogságforrást, és új illatát is ezek ihlették. Vallja, hogy mindig időt kell szorítani a kapcsolataink ápolására, szerelemre és szeretetre. A DKNY Pure nem pusztán egy illat, egy világszemlélet, egy életmód. Egy apró lépés a Világ szebbé tétele felé. Csupa természetesség.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...