'Esküvő' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Sztárok, frigyek, paparazzik
Az idei év a hírességek körében bővelkedett esküvőkben és eljegyzésekben. Habitustól függően voltak, akik teljes titokban próbálták tartani az eseményt, még mások a nyilvánosság bevonásával igyekeztek mindenki tudtára adni boldogságukat. Cikkünk 2012 legemlékezetesebb frigyeiből és eljegyzéseiből válogat.
Mrs. Timberlake rózsaszín álma
Október 19-én Justin Timberlake elvette Jessica Bielt az olaszországi Pugliában, ahol természetesen mindenki arra volt kíváncsi, hogy a piruló ara milyen ruhában mondja ki a boldogító igent.
Sok, ami sok(k) – esküvői ruhák megdöbbentő kivitelben
Annak érdekében, hogy az esküvő napja emlékezetes legyen, sok mindenre hajlandók a leendő házaspárok, még talán arra is, hogy minden praktikumot és kényelmet nélkülöző, bizarr öltözékekkel sokkolják a násznépet…
Emelem kalapom!
Volt idő, mikor egy igazán elegáns hölgy elképzelhetetlen volt kalap nélkül. Ma már az, ám a felsőbb körök, így a brit arisztokrácia képviselői ma is előszeretettel pompáznak eme kiegészítővel a fejükön. Valószínűleg Vilmos herceg esküvőjén se lesz hiány kalappal ékített női fejekben. Azt nem lehet tudni, ki milyen darabot választ majd a nagy eseményre, ám a stílus feltételezhető. Nézzük, melyik előkelő vendégnél mire lehet számítani.
Királyi esküvő - királyi menyasszonyi ruha
Alighogy bejelentették az eljegyzést és a jövő áprilisi esküvőt, máris mindenki azt találgatja, hogy ki lesz a szerencsés tervező, aki elkészítheti a leendő királynő menyasszonyi ruháját.
Nem tudod, hogyan öltözz fel egy esküvőre? Mi segítünk!
Szólnak a harangok, csicseregnek a madarak, kéz a kézben ugrálnak a réten a szerelmesek, szóval csupa cseppfolyós, émelygős érzelem mindenütt. És miközben a menyasszony 6 hisztirohamon és idegösszeomláson esik át, hogy kiválassza gyönyörű fehér ruhakölteményét, nekünk, mellékszereplőknek sincs mindig öltözködés terén egyszerű dolgunk.
Félre az abroncsokkal és uszályokkal!
Nemcsak a hétköznapi, alkalmi, estélyi viseletben léteznek divatos darabok – egy menyasszonynak épp úgy divatosan kell kinéznie a nagy napon, mint a hétköznapi életben.
Naomi Campbell férjhez megy
A gyönyörű modell Olaszországban mondja ki a boldogító igent leendő férjurának, az orosz mágnás Vladislav Doroninnak. Mi egy szentpétervári esküvőt is el tudtunk volna képzelni, de valószínűleg így is nagy buli lesz.
Meseszép csipke csodák a februári bálokba
A 2010-es januári Paris Fashion Week legcsodásabb nagyestélyi kollekcióját mutatta be Elie Saab. Mintha egy tündérmesébe csöppentünk volna: csillogás, lenyűgöző fények, gyönyörű ruhák. A februári báli szezon tökéletes darabjai. Ezekben mindenki Hamupipőke lehet. Már csak a herceget kell megtalálni!
Adolfo férjhez ad minket
Adolfo Sanchez jellegzetes stílusát most egy esküvői ruha sorozatban nézzük meg közelebbről.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...