'Férfi 2010' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Pasik, urak, banditák
A Hestyle idén is megválasztotta Magyarország legstílusosabb férfiúit. Ha ezt a kifejezést ízlelgetjük, rögtön eszünkbe jut George Clooney és Alain Delon. De ne rohanjunk mindjárt Hollywoodig, kis hazánkból is tudunk sorolni egy-két nevet. Például Árpa Attilát, vagy Schiffer Miklóst. Az utóbbi úriember második helyezést kapott a blog képzeletbeli dobogóján. Hogy az előbbi úr miért nem lett említésre sem méltatva jópár társával együtt, azt valószínűleg örök homály fedi majd. Nézzük hazánk legstílusosabb férfijait a Hestyle ítészei szerint. A lista vegyes, csakúgy, mint az érzelmeink.
A divatot is leigázza Dzsingisz kán!
Bizonyára tudjátok ti is, hogy a történelem mindig is hatással volt a divatra. A most következő fotósorozatot pedig egy igazán meghatározó személyiség inspirálta, így nem is lehet elmenni mellette szó nélkül. Az már pedig csak hab a tortán, hogy a képeken nem női modellek, hanem szépfiúk szerepelnek. Nézzük meg őket közelebbről!
Férfidivat a hidegebb napokra!
Mivel mostanában kicsit sikerült elhanyagolni a férfi olvasóinkat, nekik szeretnénk kedvezni. Most következő összeállításunkban megmutatjuk az idei szezon két kiemelkedő kollekcióját, amik nemcsak nagyon trendiek, hanem megfizethetőek is. Nézzük meg, mire is gondoltunk pontosan!
Rendszerezd a pasikat!
Van, akit a veszélyes tekintet, másokat a szende kiskutya szemek fognak meg, és olyan is előfordul, hogy valakit a szódásszifon szemüveg mögött rejtőzködő észjárás ejt rabul. Egy azonban biztos: minden típusú srácnak van gyenge pontja a macsó álarc mögött. Mi pedig segítünk Nektek megtalálni, hogy milyen szereléstől döglenek a pasik!
Menő a mama kedvence
Mindenki azt hangoztatja, hogy a lányok a rosszfiúkat szeretik – ez azonban nem igaz! A legújabb divatőrület, ami leveszi a jóravaló leányzót a lábáról, az a teddy boy külső: a 40-es éveket idézi, és olyan, mintha egy angol úriembert ötvöztek volna egy vidéki lovászfiúval. Mi az, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki igazi teddy boy legyen?
A 2010-es év legjobban öltözött sztárjai II.
Előző összeállításunkban már bemutattuk a Vanity Fair magazinban most megjelenő legjobban öltözött nők listáját. Eljött az ideje, hogy megismerkedjetek a legstílusosabb férfiakkal is!
Öltözz a pasid szekrényéből!
Régen még tabunak számított, ma már a legnagyobb divat –hogyan öltözködj a pasid ruhái közül? Hiába hord nálad hat számmal nagyobb ruhákat, hiába háromszor akkora a válla, mint a Tied, akkor is megtalálhatod a számodra tökéletes darabokat az ő szekrényében is.
Öt dolog, amit a nők imádnak a férfiakon
Már ismerjük azokat a ruhadarabokat, melyek minden férfit lázba hoznak, ha megpillantják egy nőn. Ideje azonban azokat a trükköket is megtárgyalni, amik minket, a szebbik nem képviselőit késztetnek heves szempilla rebegtetésre egy macsó egyed láttán. Egyszóval, Uraim, most Önökön a sor!
Korunk legszexibb férfimodelljei
Ha azt a szót halljuk, hogy modell, a legtöbb embernek rögtön egy nő jut eszébe. Valószínűleg, ha arra kérnének, hogy mondjunk női modellt, kapásból beugranának a nevek! De a férfiaknak is terveznek ruhákat, készítenek parfümöket és ezekhez általában férfimodellek kellenek. Lássuk, ki az 5 leginkább foglalkoztatott férfimodell, akiknek a képeivel leggyakrabban összefuthatunk.
10 dolog, amit a nők utálnak a pasikon
Azt már megtárgyaltuk, milyen ruhadarabok idegesítik a férfiakat a nőkön. Most lássuk, a Daily Express felmérése szerint melyik az a 10 holmi, amit a csajok nem szeretnének a pasikon látni. Kedves férfi olvasóink, az alábbi lista megszívlelendő!
Be The One - ki lesz 2010 legjobb pasija? (x)
Te is biztos elgondolkodtál már azon, hogy szinte minden hétre jut egy női szépségverseny, míg a férfiaknak nem igazán adódik lehetőségük arra, hogy megmutassák magukat.
Íme, a stílusos férfi!
Tom Ford tudja, mitől döglik a légy! Mint ahogyan saját magán is rendszeresen demonstrálja, tisztában van vele, mitől lesz divatos és ellenállhatatlan egy pasi. Ezt támasztja alá tavasz-nyári kollekciója is.
Ex-szexszimbólumok - Szexi pasik, mivé lettetek?
Nők milliói éltek-haltak értük, mára azonban kicsit kopott (?) a fényük. Nézzük meg, hogy festenek a legnagyobb szívtiprók mostanság.
Ez kinek a feneke?
David LaChapelle, akit Lady Gagáról készített csodás fotói kapcsán emlegetünk legtöbbször, bár egész munkássága feledhetetlen. Most a lányok álmának egyik tárgyáról, egy focistáról készített szexis sorozatot.
Minek nevezzelek?
Azt sem tudom, hogy sírjak vagy nevessek? Sok őrültséget láttunk már, de kezdem azt hinni, hogy ez felül tudja múlni mindet. Öltönytáska…
Noah Mills: kidolgozott hasizom, kisfiús tekintet
Noah arca és teste már nem ismeretlen előttünk, többször láttuk már őt pl. Dolce & Gabbana reklámokban, legutóbb az uniszex parfümkollekció kapcsán, ahol meztelenül pózolt a hírességekkel.
Baleset okozta a jóképű modell szexepiljét
Ollie Edwards az utóbbi idők egyik legsikeresebb angol topmodellje, idén az Armani is szerződést kötött vele. 1982-ben született Londonban, és egyáltalán nem modellnek készült. Egészen 2007-ig elsősorban motocross versenyzőként tengette a napjait, majd amikor abbahagyta, akkor fordult a divat világa felé.
Két vámpír és egy szexmániás a címlapon
Senki sem mondhatja, hogy nincs miből választani...
VIDEÓ!Szabó Patrícia nagy Ő-je külföldön van?
Szabó Patríciát egy meseszép - szerintünk Valentino - rózsás felsőben kaptuk el egy partyn, hogy válaszoljon körkérdésünkre: Számára milyen a 21.századi ideális férfi illetve nő?
Vonulj a fiúkkal!
A DKNY tavaszi kollekciójának kampányfotóin öt, éppen munkába vagy partira igyekvő, rendkívül sármos modell szerepel. A letisztult New York-i eleganciájáról híres divatcég ezzel az anyaggal nagyon telibe talált. A ruhák tökéletesek, a pasikról már nem is beszélve. Mi szívesen közéjük állnák, és Te?
Tengerre legények!
Az angol Topshop férfiaknak szóló részlege, a Topman, kihozta legújabb, tavaszi-nyári kollekcióját Plesure Beach elnevezéssel. Bár nálunk nincs Topshop, jó hír a magyar férfiaknak, hogy már hozzánk is szállít a cég internetes rendelés esetén.

kép4
Hajléktalanok a kifutón!
Henrik Vibskovnak mindig sikerül valami váratlannal meglepnie a divatbemutatói közönségét. Ezúttal a hajléktalanok sajátos és minden kétséget kizáróan praktikus öltözete ihlette meg a dán divattervezőt, és a ruhadarabok bemutatásához is meglehetősen szokatlan arcokat választott!
Igen, nem? Kűrruhák királyfiknak
Ismét olimpiai lázban él az egész Világ, így biztos sokan vannak közületek is, akik figyelemmel kísérik a vancouveri eseményeket. A legnépszerűbb közvetítések természetesen a műkorcsolyáról szólnak, és valljuk be, sokan álmodoztunk róla kislányként, milyen lehet a jégen pörögni-forogni ezekben a meseszép hercegnő-stílusú ruhácskákban. Ezek, a strasszokkal és fodrokkal díszített szettek ma is ámulatba ejtőek, így a lányok nagy többségét ez szegezi a képernyőhöz.
A férfiak legféltettebb kincsének ékszere
Aki azt hitte, már mindent látott, a divatvilág már elérte a legmeghökkentőbb magasságokat és legborzasztóbb mélységeket is, ismét tévedett. Különleges ékszerrel gyarapodott a kiegészítők univerzuma, a célközönséget ezúttal nem hölgytársaim, hanem a férfiak alkotják.
Hermés – luxus férfiaknak
Rengeteg elképesztő trendet mutattunk már be az oldalon a férfiaknak. Most egy tényleg hordható kollekció következik.
Sherlock Holmes a kifutón
Hetyke bajusz, füstölgő pipák és Sir Arthur Conan Doyle regényhőse, a híres londoni detektív stílusa az 1800-as évekből. Újabb múltidézés, most John Galliano tervezése alapján a párizsi kifutón. Uraim, 2010 őszi kollekciója maga lett a tökély!
Vigyázat! Ez a pasi függőséget okoz!
Hiába, na, időről-időre kíváncsian várom a legújabb Calvin Klein férfi alsónemű reklámokat, mert minden alkalommal szexis és vonzó férfiak tekintenek rám a képekről és plakátokról. Most sincs ez másként.
Elburjánzó arcszőrzetek Hollywoodból!
Számtalan TV reklámban találkozhattunk híres férfi sztárokkal akik babapopsi simaságú arcukkal próbálták eladni a legújabb borotvát vagy borotvahabot hímnemű embertársainknak. Úgy tűnik azonban valami globális szerződésbontás történhetett, ugyanis egyre több híresség enged teret elburjánzó arcszőrzetének.
Színek parádéja laza férfiak számára
Matthew Williamson maga a meglepetés. Tavaly a H&M-el karöltve tervezett férfiak számára, idén pedig saját márkájához csalogatja az erősebb nemet. Februárban, a London Fashion Week-en kerül bemutatásra a 2010-es tavaszi/nyári kollekció. A lepel lehullása előtt itt egy kis ízelítő belőle.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...