'Givenchy' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Hollywood csillagai
Divatszakma és filmszakma kezdetektől fogva szinte elválaszthatatlan egymástól. Azonban míg divat létezik film nélkül, addig film nem létezik divat nélkül. A Victoria & Albert Museum ezúttal Hollywood 100 legikonikusabb kosztümjét gyűjtötte össze, melyek közül mi 10 kedvencet választottunk ki.
Még mindig nyeregben!
A lovaglóstílust egyszerűen nem lehe kiütni a nyeregből! Sikertörténete a mai napig töretlen erejű. Hogy miért? Elnézve a következő kulcsdarabokat, kétség sem férhet hozzá, a stílusnak idén is van létjogosultsága.
Az alma mégse esett messze a fájától
Bár édesapja a világ egyik legismertebb rockere, Liv Tyler nem sűrűn mutatja meg, milyen vad vér is csörgedezik az ereiben. Most azonban kivételt tett.
Híres divatházak logóinak története I.
Bizonyára ti is ismeritek a nagy márkák logóit, ismeritek, melyik és milyen szimbólum képvisel egy ruhán vagy kiegészítőn egy divatházat. De vajon tudjátok-e, hogy honnan származnak ezek a logók? Ki találta ki őket? Ennek jártunk utána!
Különleges sminkkollekció az ünnepekre
A karácsony mindig is az egyik legszebb időszak volt az évben. Ugyanakkor van, akinek a varázslatos táj és az sütemények ugranak be elsőre, mások pedig csak az őrült rohanásra és az ajándékvásárlás kusza hálójára tudnak gondolni. Ebben is segítünk egy picit, ugyanis a nemsokára megjelenő egyedi Givenchy karácsonyi sminkkollekció kitűnő ajándék lehet a közelgő ünnepekre!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...