'Gyerek' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Atléták a babakocsiban
Mondják, hogy az aktív életmódra nevelést ajánlatos már korán elkezdeni. Na de ennyire?
Jennifer Lopez gyermekei modellnek álltak
Persze, ma már nem újdonság, ha egy kampányképen szerepel gyerek is, de nem mindegy, hogyan oldják meg a fotósok és a divatházak a kivitelezést. Hiszen van, mikor nem kicsiknek való ruhákba öltöztetik az apró csemetéket, ami így ellenérzést kelthet - nem kell túl korán felnőni.
Visszamenni kislányba...
Észrevettétek, hogy az utóbbi időben megsokasodott azon divatcikkek száma, melyek különböző formában, de végső soron mégis a gyermekkora emlékeztetnek? Gondoljatok csak bele! Nektek melyek voltak a kedvenc viseleteitek 5 évesen?
Miniatűr divatdiktátorok
Vajon miért öltöztetik a sztárok gyermekeiket méregdrága, kicsinyített felnőtt ruhadarabokba? Ilyen lenne a szülői szeretet a hírességek között, hogy divatos kiegészítőnek tekintik saját gyermekeiket? Nézzük meg ezt a jelenséget kicsit közelebbről!
Burberry Kids kollekció
Itt az oldalon elég kevésszer kerül szóba a gyermekdivat, pedig a legtöbb nagy tervező nekik ugyanúgy készít kollekciókat, mint a „nagyoknak”. Gondoljunk csak bele, micsoda katasztrófa lenne, ha a hollywoodi celeb-csemeték nem találnának magukra való darabokat a luxusmárkák kínálatában! Most a Burberry mutatja be nektek exkluzív ruháit, kizárólag mini kiszerelésben!
A divat kicsiben
Gyerekdivat 2009 tavasz–nyár
Luxusillatok a legkisebbeknek
Gyermek parfümök.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...