'H&M' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Isabel Marant tervez a H&M-nek!
A H&M büszkén jelenti be idei őszi együttműködését Isabel Marant párizsi divattervezővel.
Beyonce fekete démonná változott
Az énekesnő a H&M kampányában mutatja meg eddig még nem látott oldalát.
Martin Margiela for H&M
Végre-valahára megérkeztek a H&M-Margiela együttműködés képei. Szeretnénk azt mondani, hogy a kollekció fantasztikus, csodálatos, hihetetlen, varázslatos… de sajnos nem tudjuk. A várva várt kampányra úgy tűnik, mégsem volt olyan érdemes várni.
Anna maga a pop!
Tegnap este, a párizsi divathét csúcspontján, egy extravagáns partival ünnepelték meg az AdR at H&M kollekció megérkezését.
Kiderült, ki tervez idén a H&M-nek!
Immáron hagyománynak számít, hogy a H&M minden évben felkéri valamelyik prémium kategóriás divatházat vagy tervezőt, hogy kreáljon a márka számára egy utcai kollekciót.
H&M by Night
Sikkes, elegáns, csábos, a márka új vonalából árad a nőiesség a különleges anyagoknak, a merész kivágásoknak és színeknek köszönhetően.
Neked is lehet Lanvin ruhád!
Hosszas várakozás után fellebbent a fátyol a titokról: a H&M választása idén a Lanvinra esett! Lassan hagyománnyá válik, hogy neves divatházak és tervezők működnek együtt a svéd üzletlánccal, most a Lanvinon a sor.
Karl Lagerfeld olcsó ruhákat tervezne
Karl Lagerfeld neve még azok számára sem ismeretlen, akik nem foglalkoznak nap mint nap a divattal. Önálló kollekcióin és fotós munkáin kívül a Fendi és a Chanel tervezőjeként is megismerhettük őt.
Pancsolás – újabb felvonás
A fürdőruhadivat-körképünk újabb állomásához érkezett, ezúttal egy nem kifejezetten fehérneműre és vízparti viseletre szakosodott cég, az H&M kínálatát nézzük meg.
Farmer, az örök szerelem!
A farmer örök! Tudja ezt a H&M is, hiszen az idei tavaszi-nyári szezonban nagy hangsúlyt fektet a farmerokra, és azt is megmutatja, melyik darabjukat mivel kombináljuk. Daria Werbowy és Tyson Ballou most megmutatja, mi lesz a trend a H&M háza táján.
Legyél Te az H&M új tervezője!
A svéd márka mindig kitalál valami újdonságot, hogy megörvendeztesse a vásárlóit. Sonia Rykiellel közösen megalkotott kollekciója után eddigi legfiatalabb partnerével, egy 18 éves svéd fiúval, André Lorenz Stockkal működik együtt egy különleges pólósorozat létrehozásának érdekében, sőt, a tervezésbe a vásárlókat is bevonják. Ha szeretnéd, hogy az általad megálmodott mintát világszerte fiatalok ezrei viseljék, itt a soha vissza nem térő alkalom!
Eladhatatlan ruhák kukába, vagy jótékonyságra?
Hatalmas felháborodást keltett a jól ismert H&M ruhaüzlet lánc legutóbbi „akciója”.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...