'Jótékonyság' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
8 magyar híresség jótékonyságból vetkőzött
Ismert magyar nők kampányolnak a mellrák ellen, és hívják fel a figyelmet a megelőzés és a szűrővizsgálatok fontosságára. Ezúttal félmeztelen fotókkal teszik ezt az egyik hazai magazinban.
Licitálj a sztárcsizmákra!
Kiss Ádám, Bartók Eszter, az Anti Fitness Club, Zimány Linda, Hujber Feri, Varga Viktor, Dér Heni és Katus Attila már a januári hidegben gondolt az áprilisi esős időre és egyedi tervezésű fekete-fehér gumicsizma-kollekciót készítettek Jack bácsi ihletésére, melyek darabjaira most bárki licitálhat.
Szeretnéd Angelina Jolie ruháját? Most a Tiéd lehet!
Angelina Jolie Nanushka-ruhája 25 000 forintról indul az online árverésen. A magyar divatszakma jelentős szereplői adtak ruhát, cipőt, kalapot, övet, hogy az éhező gyerekeket segítsék

Ugyanazon ég alatt élünk
A divat ismét segítő kezet nyújt a rászorulóknak –ezúttal az 1994-es ruandai tömegmészárlást túlélő, nemi erőszakot is átélt, HIV vírussal fertőzött nők számára mutat kiutat a szegénységből. Mi el sem tudjuk képzelni, milyen az, amikor betevő falatra sem telik, és azon kell gondolkodnunk, melyik nap melyik gyerekünknek adjunk élelmet, annyira kevés jut –ezek az emberek azonban folyamatosan ezekkel a problémákkal küzdenek. De egy afrikai kézműves szervezet, a Gahaya Links megoldást kínál ezeknek a nehéz sorsú nőknek is.
Ismét jótékonykodnak a divatházak
Sok mindent fel lehet ajánlani jótékony célból - a neves divatházaknál természetesen az a szokás, hogy minél drágább legyen, hiszen kell bele a csillogás, a fényűzés.
Exkluzív pólót tervezett a USE unused!
Exkluzív pólót tervezett a USE unused csapata, hogy támogassa az AVON mellrák ellenes kampányát. A nőknek szóló, divatos póló, melyet Zséda népszerűsít, limitált darabszámban kerül forgalomba.
Egy kollekció fesztiválőrülteknek
Az H&M már harmadik éve gyűjt pénzt az AIDS elleni küzdelem támogatására, idén az első fesztivál kollekciójuk eladásából származó bevétel 25%-át át ajánlják fel a nemes cél érdekében.
Csipke póló Haiti megsegítésére
A Valentino divatház is belépett a Haiti károsultak megsegítéséért munkálkodók csoportjába. Az olasz cég egy csodás, fehér csipkepólót tervezett adománygyűjtés céljából.
Használnád Lady Gaga rúzsát?
Te is álmodoztál már arról, hogy egy Lady Gaga által dedikált, az ő ajakszínét idéző rúzs lapuljon a neszesszeredben? Én speciel még nem, de ha erre vágynék, most valóra válna álmom.
Megunt melltartók sorsa: kuka helyett, nemes cél
A Bra Recyclers egy nonprofit textil újrahasznosító vállalat, amely azt tűzte ki céljául, hogy újrahasznosított melltartókat juttat el azoknak a nőknek, akik igazán rászorulnak.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...