'Kampány' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Kopog az ősz
A divat berkeiben mindig minimum egy lépéssel, akarjuk mondani egy szezonnal előbb kell járni az aktuálisnál. Így aztán nem meglepő, hogy így augusztus első felében a fashioniszták már az őszi hangulatra készülhetnek.
Rock’n Diesel
A Diesel a világ egyik legvidámabb és legkreatívabb márkája. Kampányai évről évre igazi színfoltot jelentenek a divat palettáján. Mindig valami újjal, valami ötletessel állnak elő, és képsorozataik a humort sem nélkülözik soha.
Dior Metamorfózis
A legújabb kampányvideók főszereplője Marion Cotillard, aki immár harmadszor bújik Lady Dior szerepébe. Az eddig napvilágot látott anyagok között találunk izgalmas és roppant franciás werk videókat, illetve a legújabb webes dokumentáció egy exkluzívan a divatház számára készített rajzfilm, melyen a Dior története elevenedik meg, egy Marion Cotillard által írt és énekelt dal alatt.
Chanel Cruise kampány
A Chanel – Karl Lagerfeld által megálmodott és fényképezett – legfrissebb kampánya ötvözi a 18. századi francia udvar stílusát napjaink modern, helyenként punkos megjelenésével. A fotózásra két igen keresett modellt, Cara Delevingne-t és Saskia de Brauw-ot kérték fel. Az eredményt akár “Chanel Royale“-nak is keresztelhetnénk.
A Benetton kampányai és a legújabb botrány
A fenti idézet Oliviero Toscani olasz fotóstól származik, aki a United Colors of Benetton kampányai részére készített képeket és határozta meg az arculatot a ’80-as és a ’90-es években, egészen 2000-ig. A Benetton legújabb, szeptemberi ötlete szintén nem kifejezetten gyermekbarát módon népszerűsíti a kötöttárut.
Újabb kínos baki a L’Oréalnál
Úgy tűnik, alaposan rászállt a brit reklámhatóság a L’Oréalra, pontosabban a cég túlbuzgó grafikusaira.
Szexi pózokkal és pasikkal a bútor is eladhatóbb
Nincs már a kereskedelemnek olyan szegmense, melyet ne lehetne felpörgetni szép nőkkel, jóképű férfiakkal és szexis beállásokkal. A Dedon német kertibútor-gyártó cég termékeibe máris beleszerettünk.
Meztelen képekkel a mellrák ellen
Néhány éve sokként érte a világot, mikor Kylie Minogue bejelentette, mellrákja van. Ő azon szerencsések közé tartozik, akit egy év küzdelem után gyógyultnak nyilvánítottak, így most túlélőként veszi fel a küzdelmet a halálos kórral.
Mi kell a nőnek? A Fendi jól tudja!
Karl Lagerfeld és csapata nem bízta a véletlenre a dolgot, biztos sikert akart. Ezért a természet lágy ölére vitte Anja Rubikot a legújabb Fendi reklámfotók elkészítéséhez, majd természetellenes kék és rózsaszín árnyalatokkal dobta fel őket. Ettől misztikusabb és csajosabb lett az egész.
Legyél Te az H&M új tervezője!
A svéd márka mindig kitalál valami újdonságot, hogy megörvendeztesse a vásárlóit. Sonia Rykiellel közösen megalkotott kollekciója után eddigi legfiatalabb partnerével, egy 18 éves svéd fiúval, André Lorenz Stockkal működik együtt egy különleges pólósorozat létrehozásának érdekében, sőt, a tervezésbe a vásárlókat is bevonják. Ha szeretnéd, hogy az általad megálmodott mintát világszerte fiatalok ezrei viseljék, itt a soha vissza nem térő alkalom!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...