'körömápolás' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Matt vs. csillámos
Belegondoltatok már, hogy az élet különböző helyzeteiben milyen sokszor van szem előtt a kezünk? Az iskolában jegyzetelésnél, bemutatkozáskor, prezentáció közben, ebédnél…a kezünket nem tudjuk elrejteni. Ezért is fontos a tökéletesen manikűrözött kéz, ami mindig is a gazdagság, a jólét jelképe volt. Bár ez a sztereotípia mára már veszíteni látszik érvényességéből, egy jól ápolt kézfej még mindig bizalomgerjesztő és csábító tud lenni. Fontos azonban, hogy ne csak ápolt, de divatos is legyen az a manikűr, ezért megmutatjuk nektek, milyen körömlakkok divatosak ebben a szezonban.
O.P.I. - A világ kedvenc körömlakkjai
Az O.P.I. cég nem csupán végtelennek tűnő színárnyalataival és hosszú időn át pattogásmentes lakkjaival hívja fel magára a figyelmet, hanem azzal is, hogy minden egyes terméknek olyan fantázianevet adnak, ami garantáltan elcsábít vagy megnevettet.
Cikkünk az O.P.I. varázslatos világába nyújt betekintést.
Öltöztesd ünnepi díszbe a körmeidet!
Elegáns, játékos, netán csábító éned szeretnéd felvillantani az ünnepek alatt? Íme néhány tipp, hogy a körmeid is harmóniában legyenek az általad elérni kívánt összhatással!
Mit árul el rólad a körömlakkod?
Megjelenésünkkel akarva-akaratlanul üzenünk a világnak arról, kik is vagyunk valójában. Nézzük, mit mesél rólunk körömlakkunk színe!
Dögös körmök a nyárra
Az idei nyári szezonban bátran viselhetünk merész, feltűnő körmöket.
Fess virágos körmöket magadnak!Videóval!
Múlt héten nagy sikert aratott az epres videó, amivel igazán vártuk a tavasz közeledtét. Ha a tavasz még nem is, de a napsütés beköszöntött, ezért most egy újabb videóval lepünk meg Titeket!
Közeledik a tavasz, fess eperkörmöket magadnak!
Mindig is szerettem az extrém dolgokat, de ha extrém ötletek találkoznak cuki gondolatokkal, az még inkább az én pályám. A cikkben szereplő videó segítségével eperrel díszített körmöket varázsolhatsz magadnak!
Nyári körömlakk királynők
Nyáron, a szandálok és papucsok főszezonjában a körömlakkok minden eddiginél fontosabb szerepet kapnak. A szép, vibráló színekkel festett körmök rögtön odavonzzák a tekintetet, és szuper kiegészítőként szolgálnak a forróságban. Most megtudhatod, hogy mely árnyalatok hódítanak idén nyáron! A nyári körömlakktrendek olyan sokoldalúak, hogy bizonyosan megtalálod a színeket, amelyek a legjobban passzolnak stílusodhoz.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...