'Kozmetika' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Késésben vagyunk
Mindannyian ismerjük azokat az elbaltázott reggeleket, amikor nem csörög idejében az ébresztőnk vagy éppen mi magunk nyomjuk le a reggeli riasztás hangját. A lényeg a lényeg, késésben vagyunk, 15 percnél több időt nem nagyon szánhatunk öltözködésre, mosakodásra, smink- és frizurakészítésre (léteznek egyének, akik ebből a reggeli Forma1-ből egyébként rendszert csinálnak). Pánikra semmi ok, az alábbi négy gyorstippel gyerekjátékká válik az eredetileg az idővel vívott szélmalomharcnak induló napszak.
Vörös férfi, vörös rúzs
Szép kis fricskát kaptunk Lip service címmel Armin Morback prezentálásában.
A ráncos arcnál nincs visszataszítóbb?
Általános felhördülést okozott egy amerikai kozmetikai cég bejelentése a közelmúltban: nyilvánosságra hozták ugyanis, hogy Geo Girl néven új öregedés gátló terméket dobnak a piacra, melynek a nyolc év körüli lányok jelentik a célcsoportját. Jogos a felháborodás, bár azt is meg kell jegyezni, hogy a cég csak a piaci igényeket szolgálja ki, ugyanis a lányok megdöbbentően korán elkezdenek rettegni az öregedéstől és különböző ránctalanító, bőrfeszesítő kozmetikumokat használni.
Számoljon le a foltokkal! (X)
Drága kezelések nélkül is megszabadulhat a nemkívánatos pigmentfoltoktól.
Adjon egy újabb esélyt bőrének! (X)
Eltérő megközelítés, meglepő hatás, meggyőző eredmény.
Szép bőr a hidegben is!
A novemberi hideg beköszöntével már tényleg érezhetjük az igazi tél arcát bőrünkön. Több törődést érdemel a testünk is, hiszen az időjárás ilyenkor tud igazán nyomot hagyni rajtunk. Mi most eláruljuk Nektek, mivel tudjátok legjobban megvédeni bőrötöket, hogy mindenki számára jól induljon a tél.
Akire büszkék lehetünk- Dr. László Ernő meghódította Hollywoodot
Értetlenül állok az előtt a tény előtt, hogy miért nem lehet többet hallani a magyar kozmetikus, László Ernő termékeiről. A luxus kategóriás bőrápolók ugyanis szerte a világon ismertek, nálunk azonban még a divatmagazinok sem foglalkoznak Vele.
Természetes, regeneráló szépségtippek
Reggeli, puffadt arc, karikás vagy vörös szemek, kócos, száraz szénakazal. Ilyen és hasonló problémákkal ébrednek nők és tinilányok milliói a földön, mikor reggel a tükörbe néznek egy átbulizott éjszaka után. Ilyenkor tétlenül állunk tükörképünket bámulva, és azt kívánjunk, bár jönne a jó tündér egy kis varázslattal. Most elárulunk néhány trükköt, mellyel te magad is helyrehozhatod külsődet a reggeli káoszban.
Nyári körömlakk királynők
Nyáron, a szandálok és papucsok főszezonjában a körömlakkok minden eddiginél fontosabb szerepet kapnak. A szép, vibráló színekkel festett körmök rögtön odavonzzák a tekintetet, és szuper kiegészítőként szolgálnak a forróságban. Most megtudhatod, hogy mely árnyalatok hódítanak idén nyáron! A nyári körömlakktrendek olyan sokoldalúak, hogy bizonyosan megtalálod a színeket, amelyek a legjobban passzolnak stílusodhoz.
Szőrszál mentén
Nyáron alig fürdőruhában, de legalábbis sokkal lengébben jövünk-megyünk a nagy hőségben, mint az év többi időszakában. Ilyenkor bizony olyan testrészek is szem elé kerülnek, amik máskor megbújnak a nagykabátok és pulóverek vagy a hosszú nadrágok alatt, és néhány szőrszálacska még megfér rajtuk. De ezek a kánikulában kellemetlen szituációba keverhetik "viselőjüket". Nézzük, hogyan szabadulhatunk meg tőlük!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...