'Nadrág' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
5 nyári alapdarab variációi
Nyár van és semmi baj…Dehogyisnem. Gondolod akkor, amikor a ruhásszekrényt kinyitod, és azt mondod magadban, vagy épp hangosan, hogy nincs egy árva rongyod se. Ezt csak hiszed. Most segítek abban, hogy a nyári alapdarabokat hogyan kombinálhatod, és érhetsz el így egy teljesen új hatást.
Lássuk, mit terveznek a nagyok az őszre!
Sosem lehet elég hamar elkezdeni az őszi-téli ruhatárunk átnézését. A nagy divatházak már most ízelítőt adnak, hogy segítsék a gardróbrendezést. Nézzünk meg pár jellemzőt, amelyek meghatározzák az idei kollekciókat.
Ahol a minőség az első
Maximálisan megbízható minőség, visszafogott luxus, kétségtelen férfiasság –ezek az észak-amerikai Ballin márka ismertetőjegyei. A kizárólag férfinadrágokat gyártó cégnek ma már Amerika-szerte több boltja van, és szállítja termékeit Európába, Ázsiába és Japánba is.
Forrónadrág – nem csak a sztárok körében
Az 1960-as és 80-as évek botrányt keltő ruhadarabja ismét visszatért a divatba, hogy férfiak millióit csábítsa el. Régebben a diszkókban „illett” viselni ezt a darabot, ma már azonban helytől és kortól függetlenül mindenki ilyet hord.
Félre a feszülős nadrágokkal!
Mivel itt a nyári meleg, szükség van pár lezser ruhadarabra is, hiszen nem biztos, hogy egy feszülős farmer kényelmesebb, mint egy laza nadrág.
Divatot teremtő filmes pillanatok II.
A filmek mindig is hatással voltak a divat világára, bár ez fordítva is igaz. Előző összeállításunkból kiderült, hogy már a filmtörténet korai időszakában is voltak olyan meghatározó pillanatok, amelyek azóta is jelen vannak a divat területén. Most megmutatjuk nektek, milyen híres jelenetek maradtak emlékezetesek a hatvanas-hetvenes évekből.
Ismét talpig farmerben
Az elmúlt években mondhatni tilos viseletnek számított a farmer farmerrel, idén viszont a tervezők felrúgták a szabályokat és különböző variációkat készítettek a farmer viseletére.
A divatvilág legnagyobb női alakjai – II. rész
A színészek, színésznők mindig nagy hatással vannak a nézőközönségre, főleg az öltözködés terén. A huszadik században azonban három olyan díva is akadt, akiknek öltözködési stílusa a mai napig alapvetően határozzák meg a mi álláspontunkat a divatról.
Szafarizz a városban!
Itt nem a már sokat látott állatmintákról van szó, még csak nem is a tipikus szafarikabátról kisnadrággal, ez egy merőben új felfogása a témának, ami nekünk nagyon tetszik.
Rövidnadrág, a kötelező alapdarab
A melegben nincs is kellemesebb és kényelmesebb viselet, mint a rövidnadrág. Idén lehet hosszúságát tekintve forrónaci vagy hosszabb szárú, a lényeg, hogy mindenképp térd fölé érjen.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...