'Napszemüveg' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Státuszszimbólumok I. – Napszemüveg
Mi jelentenek a státuszszimbólumok? Leegyszerűsítve azokat a tárgyakat, amelyek a státuszunkat szimbolizálják. A kiharcolt egzisztenciánkat, az elért sikereinket, és a ranglétra azon fokát, ahol épp állunk.
Vigyázat, égésveszély!
Alig, hogy elmentek a fejünk felől végre a felhők, máris megérkezett a 100 százalékosan a nyár. A bőrünk védelmére ilyenkor fokozottabban oda kell figyelnünk. De mit kell tennünk ahhoz, hogy az égésveszélyt elkerüljük, és épp bőrrel megússzuk a legforróbb évszakot? Ennek jártunk utána.
Isteni napszemüvegek
Karen Walker rendszeresen meglepi a divatrajongókat. Tavalyi katalógusában vámpírok szerepeltek, idén nyáron istenek mutatják be a legújabb szemüvegeket.
Az ideális napszemüveg törhetetlen és divatos
Nem mersz drága keretet venni, mert úgyis eltörik? Hajlamos vagy egyszerűen a táskádban dobni a napszemüvegedet? Úgy érzed, mindegy milyen márka, akkor is könnyen törik a szára? Nos, a találékony olaszok erre is tudnak megoldást!
Madonna napszemüveg kollekciója hamarosan a boltokban!
Madonna már nem csak modellkedik az olasz divatháznak, hanem a tervezésből is kiveszi a részét. A Dolce&Gabbana ugyanis felkérte az énekesnőt egy napszemüveg kollekció megtervezésére, mely előreláthatóan májusban, egy hatalmas kampány keretében kerül majd az üzletekbe.
Készülj a napsütésre!
Szép lassan véget ér a borongós időszak, előkerülhetnek hát a napfürdőzés kellékei. Akinek nem teljes a készlet az nézze meg a Louis Vuitton 2010-es napszemüveg-kollekcióját, ahol most tényleg mindenki megtalálhatja a kedvencét.
A méret a lényeg 2. rész
Krónika a kiegészítők elterjedéséről és növekedéséről
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...