'Nyár' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
A nyár slágere: átlátszó szoknya
Idén nyáron a minik mellett a maxiszoknyák is hódítanak: átlátszó kiadásban.
Maradj formában a kánikulában is (X)
Elröppent a tavasz, szinte észre sem vettük és hirtelen azon kaptunk
magunkat, hogy nyakunkon a jó idő. A nagy meleg viszont a strandokon és grillpartikon kívül veszélyeket is rejt, oda kell tehát figyelnünk magunkra, ha a vízpartokon is a legjobb formánkat akarjuk hozni.
5 nyári alapdarab variációi
Nyár van és semmi baj…Dehogyisnem. Gondolod akkor, amikor a ruhásszekrényt kinyitod, és azt mondod magadban, vagy épp hangosan, hogy nincs egy árva rongyod se. Ezt csak hiszed. Most segítek abban, hogy a nyári alapdarabokat hogyan kombinálhatod, és érhetsz el így egy teljesen új hatást.
Hűsítő sminktippek
Manapság már egy lány az utcára sem merészkedik ki smink nélkül. Szerencsére ma már olyan dekorkozmetikumok állnak a rendelkezésünkre, amik 30 fok felett és a hullámok hátán is megállják a helyüket.
Színesen a kánikulában is
A rekkenő hőségben senki nem szereti nyakig kisminkelni magát, hiszen úgyis minden leolvad rólunk. Mégsem érdemes azonban teljesen lemondani róla, hiszen a megfelelő kozmetikumokkal és praktikákkal a nyári melegben is vihetünk egy kis színt az arcunkra.
5 életmentő kozmetikum nyárra
Nem mindig könnyű megőrizni szépségünket a legnagyobb nyári melegben, a strandon vagy egy fesztivál forgatagában. Tippjeinkkel azonban bármilyen körülmények között igazi szépségkirálynő maradhatsz – egyszerűen és könnyedén!
Zsíros haj és ’90-es évek jön, ha Wangre hallgatunk
Salvatore Ferragamo és a Gucci után Alexander Wang is bemutatta 2011-es resort kollekciójának fotóit. Az eredetileg utazásra szánt darabok azonban merőben más képet mutatnak, mint az olaszok esetében láttuk.
Divatos csobbanás
Nincsenek abszolút meghatározó vagy egyeduralkodó színek vagy formák, sőt, a választék hihetetlenül nagy, és minden igényt kielégít.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...