'Rihanna' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Ilyen lett Rihanna új kollekciója
Rihanna idén februárban debütált divattervezőként a Londoni Divathéten, a szakma azonban nem volt elragadtatva a kollekciótól, a legtöbb fórumon fantáziátlannak és vulgárisnak titulálták az énekesnő által tervezett darabokat.
Görbe tükröm mondd meg nékem!
Szinte hihetetlen, de vannak olyan előadóművészek, akik anélkül is kivágják a magas c-t, hogy az egész világ arról beszélne másnap, micsoda botrányos fellépőruhában lépett színpadra. Elképzelhetetlen, de valaha mégis igaz volt, hogy Whitney Houstonról regélt a fél földkerekség, és nem a polgárpukkasztó imázsa miatt. Elhisszük, hogy szükség van a sok hűhóra, és nem elég manapság az, hogy valaki jól tud énekelni, de mondja már meg nekünk kedves Milady Gaga, ugyan miért kell a legmesszebbmenőkig elmenni?! Lássuk, miben pukkasztanak polgárokat a showbiznisz eltévelyedett angyalkái!
Rémálom New Yorkban
Mit tesz november elsején egy valamire való sztár? Ugyanazt, mint a többi földi halandó: magára ölt egy elképesztően rémes maskarát és a felismerhetetlenségig elmaszkírozza magát. Persze csak akkor, ha nem annyira hiú a kedves üdvöske, hogy még ilyenkor sem tűri meg azt, hogy nem éppen előnyös oldaláról mutatkozzék.
Újra tombol a divatmészáros!
Emlékeztek még azokra az átkozottul rágógumiszagú 90-es évekre? A lázadó ellendivatként induló borzalmas hacukák szempillantásnyi idő alatt váltak roppantul divatossá. Mert ugye egy szép napon minden ellendivatból divat lesz, és akkor az már nem is ellendivat, hanem divat. Most pedig újra itt vannak a pufidzsekik, bakancsok, nagytalpú cipők, rémes pólók, hatalmas pulcsik, kellemetlen válltömések, bőrszerelések, kockás flanelek és az indokolatlanul nagy farmerkabátok. Egy letűnt kor kellékei, amik inkább maradtak volna örökre lakat alatt!
Hófehéret ősszel is?
A fehér színhez rengeteg képzettársítás tartozik a nyugati kultúrákban, a leggyakoribb az ártatlanság és a szűziesség. Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie, mi most megmutatjuk, hogyan bújhatsz tetőtől talpig fehérbe anélkül, hogy ártatlan kislánynak néznének.
Fashion is my religion, Vogue is my Bible
Bár az október még javában tart, a novemberi címlapok már napvilágot láttak. A divat hiperaktivitása miatt a vezető újságok hónap közepén kiadják következő havi számukat, így bőven van időnk felkészülni a trend szeszélyes hullámaira.
Vigyázz! Rihannának tisztelegj!
Jól bevált témához nyúlt Rihanna és az Esquire magazin. A katonacsaj imázst porolták le, és ruházták fel sistergő erotikával.
Az R&B nagyasszonyának parfümje
A zenében már jó vagyok, a divatban is meghatározó helyen állok, akkor most kiadok egy parfümöt és meglátom, mi lesz - gondolhatta Rihanna, amikor megjelentette első, Reb’l Fleur - azaz lázadó virágszál - névre hallgató parfümjét.
Breaking! Rihanna Magyarországon koncertezik!
Amiért rengetegen imádkoztunk, megadatott! A stílus hercegnője -nálam még mindig Gaga a királynő - december 8-án Budapestre látogat!
11 országban betiltották Rihannát
Újabb celebbotrány: Rihanna új videóklipjével sokak szerint túllőtt a célon. 11 országban tiltották be, de már az MTV is fontolóra vette, hogy megvágják.
Modellek,énekesnők és színésznők a tengerparton
Sminkben, profi fodrászok gyűrűjében, egy csodás fotóssal mindenki meseszép lehet a képeken. A kérdés az, hogyan néznek ki ezek a sztárok smink és Photoshop nélkül? A tengerparton lestük meg a sztárokat!
Hot or not? Rihanna nagymama-szettben
Úgy látszik, Rihanna meggondolta magát, és már nem az énekesnőéhez hasonlóan őrült szerelésekkel akarja beérni Lady Gaga népszerűségét. Ehelyett inkább azzal sokkolja rajongóit, hogy a nagymamája cuccaiban jár.
Kiből lesz a sztár? – 2. rész
Cikkünk 1. részében már láthattátok néhány híresség "egykor és most" képeit, hogy milyenek voltak gyerekként, kamaszként, és hogy mekkora utat tettek meg, amíg kifejlődött a mai, saját stílusuk. Ez alkalommal további három olyan sztár fiatalkorába nyerhettek bepillantást, akik újabb bizonyítékul szolgálnak rá, hogy a csillagok nem születnek, hanem idő kell hozzá, hogy felragyogjanak.
Rihanna strandol! De még hogy!
Rihannát lesifotósok fényképezték, miközben ő mit sem sejtve napoztatta tökéletes testét.
Fotók celebritásokról – kinek áll jobban a ballon?
A Burberry trench coat mára egyszerűen fogalommá vált, nincs az a nő, aki legalább ne vágyna nagyon, de nagyon egy ilyenre. Rihanna, Kristen Stewart, Emma Watson mind-mind a márkának hódol.
Szexi latex: kinek áll a legjobban?
A latex és bőrhatású leggingsek annyira kedveltté váltak, hogy a szexis anyag átgyűrűzött más ruhadarabokra is. Persze kell némi bátorság hálószobán kívül tetőtől talpig latexben mutatkozni, de fellépések és klipek alatt miért ne?
Rihanna a világító díva
Az énekesnő eddig legkülönlegesebb fellépő ruhája.
A sztárok köröm-villantásai
Ki ne imádna lakkozni? Francia, fekete, pink, piros vagy a sima pasztellszínek az örök kedvencek. Most megmutatjuk nektek, hogy a hírességek milyen árnyalatra festik a körmüket.
VIDEÓ! Rihanna legújabb, funkys arca
A híres amerikai énekesnő legújabb, Rated R albumáról eddig három dalhoz készült videoklip, és most már a negyedik is napvilágot látott. Az eddigi agresszív és majdhogynem tizennyolcas karikát igénylő jelenetektől eltérően a Rude Boy egészen funkysra, vidámra sikerült. Rihanna zebrát lovagol meg, talpig aranyba öltözik vagy éppen tiszta erőből veri a dobot. Végre, egy derűs videó a sok komor után!
Pénzért ülnek be a sztárok a divatbemutatókra!
Azt mindig is sejtettük, hogy egy-egy híresség arca nem véletlenül köszön vissza ránk a divatbemutatók közönségének első sorából. Nemrég azonban napvilágot látott egy lista, amiből azt is megtudhatjuk, hogy a sztárok pontosan mennyit is kaszálnak egy ilyen „fellépéssel”.
Miből lesz a cserebogár?
Mostanában a sztárok gyermekei állnak a média érdeklődésének középpontjában, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a hírességek is voltak gyerekek. Bár a mai fiatalító-technikáknak köszönhetően a celebek második fiatalságukat élik, de néha fel-felbukkan róluk egy gyermekkori fotó azokból az időkből, amikor még senki nem gondolta, hogy milyen kifizetődő lenne tőlük egy autogram, vagy egy hajtincs. Döntsétek el Ti, hogy melyik rút kiskacsa vált a legszebb hattyúvá!
Öltözz úgy, ahogy a sztárok
Vannak hírességek, akiknek nem kell ahhoz stylist, hogy csinosan és ultra trendin fel tudjanak öltözni, akár az utcára is. Most megmutatjuk Nektek a legtutibb szereléseket, amiket már Ti is megbánás nélkül utánozhattok.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...