'Robert Pattinson' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Feszület, Dior, koporsó
Ne ítélj elsőre - tartja a mondás. Mi is amondók vagyunk, és inkább tartózkodunk tőle, hisz még a reklámfilmet sem láttuk. Hogy is láttuk volna, nem vagyunk váteszek, Diorék még le sem forgatták. Robert Pattinson neve pedig meg sem száradt a szerződésen, amit aláirt a francia luxusmárkával három évre, cirka 12 millió dolláros gázsi fejében nagykövetkedik a ’parfümosztályon’.
Rob Pattinson 2010 legkapósabb pasija
Kristen Stewart felkötheti a gatyáját, ugyanis egyre több színésznő áradozik olvadozva barátja, Robert Pattinson képességeiről.
Kiből lesz a cserebogár?
Nők ezrei rajonganak értük, pedig még csak huszonévesek. Ők Hollywood új szívtiprói, de ők is voltak gyerekek. Most összeállítottuk nektek azt a négy szexi színészt, akik gyerekként kerültek a kamera elé, de mára váltak igazán sármos férfiakká. Nézzük, kik lettek képzeletbeli listánk győztesei!
Tudjuk! Pattinson unalmas! Viszont dögös…
Igen, unalmas már, hogy a csapból is a vámpírok és Robert Pattinson folyik! Viszont még mindig tény, hogy döglenek utána a csajok! Na, ezért készültek ezek a fotók…
A világ legszebb emberei
Hogy idén ki a legszebb? Nem is gondoltad volna, de Julia Robertsé a megtisztelő cím! Ha kíváncsi vagy a részletekre, olvass tovább!
Top 5 pasi – szerintünk
Nemcsak helyesek, hanem rendkívül divatosak is! Megmutatjuk Nektek, szerintünk melyik híres pasi öltözködik előnyösen és trendin. Persze, ez csak a mi képzeletbeli top 5 listánk, a Ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk!
Rob Pattinson Budapesten - nézd meg Te is!
Az Alkonyat sztárja a magyar fővárosban!
Elkészült Viasz Pattinson!
Ugye milyen csinos? Majdnem mint az eredeti! Bizony, Robert Pattinson élethű viaszbaba klónját e hónap végétől bárki megölelgetheti a londoni vagy New York-i Madame Tussaud múzeumban. A többi híresség mellett már az Alkonyat sztárja is örökre velünk marad!
Videó! Vajon vámpír lesz Bella?
Amerikában június 30-án lesz az Alkonyat trilógia premierje, hazánkban is várhatóan a nyárra tűzik ki a bemutatóját. Magyar nyelven ugyan még nem jelent meg a film előzetese, de akik már nem bírnak tovább várni, azoknak most megmutatjuk az angol trailert.
Robert Pattinsont az örökkévalóságnak!
Robert Pattinsonnal is bővül a halhatatlan sztárok tábora és jelen esetben nem a vámpír énjére gondolunk.
Csábítsd az ágyadba Robert Pattinsont!
Túl vagyunk a Valentin napon, ám sokan lehet még mindig szomorkodnak, hogy nem volt kivel eltölteni azt a bizonyos napot, nem volt kihez hozzábújniuk, átölelniük.
Robert Pattinsont pucér nőkkel fotózták!
Robert Pattinson majdnem teljesen pucér nők gyűrűjében pózol az amerikai Details magazin márciusi címlapján. A GQ által legstílusosabbnak kikiáltott színész a remekül sikerült, bár erősen pornográf fotókon bebizonyítja, hogy modellnek sem utolsó!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...