'Ruha' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
4 tuti ruhaszín
Íme négy nagyszerű árnyalat, melyekkel nem lőhetsz divatbakot.
Igazi magyar sikertörténet
A Triumph Inspiration Award nemzetközi döntője 2011. július 6-án este került megrendezésre a Berlin Fashion Week keretein belül. 500 meghívott szakmabeli vett részt az ünnepélyes divatbemutatón Berlinben, ahol 37 ország legjobbjai mutatták be fehérnemű kreációjukat.
Sok, ami sok(k) – esküvői ruhák megdöbbentő kivitelben
Annak érdekében, hogy az esküvő napja emlékezetes legyen, sok mindenre hajlandók a leendő házaspárok, még talán arra is, hogy minden praktikumot és kényelmet nélkülöző, bizarr öltözékekkel sokkolják a násznépet…
Klasszikus nőiesség a divatban
Évek óta divatnak számít a fiúd ingjébe bújni, ha éppen olyan kedved van, vagy éppen férfikalapban pompázni. A sztárok is nagy örömmel követték ezt a trendet, azonban most változás történt a divatban. Persze, azért nincs új a nap alatt…
Öltözködés tippek méretproblémákhoz
Általános igazság, hogy mindenki arra vágyik, ami nincs. Van, akit az ég nem áldott meg hatalmas légzsákokkal, és ezért nem érzi teljesnek szépségét, mások pedig legszívesebben műtéti úton tüntetnék el az ősanya ajándékozta csodát. A most következőkben segítségetekre leszünk abban, hogyan fordítsátok hasznotokra a mellméret problémákat, és hogyan öltözzetek úgy, hogy a hátrány előny legyen!
5 nyári alapdarab variációi
Nyár van és semmi baj…Dehogyisnem. Gondolod akkor, amikor a ruhásszekrényt kinyitod, és azt mondod magadban, vagy épp hangosan, hogy nincs egy árva rongyod se. Ezt csak hiszed. Most segítek abban, hogy a nyári alapdarabokat hogyan kombinálhatod, és érhetsz el így egy teljesen új hatást.
Öt dolog, amit a férfiak imádnak a nőkön
Habár a férfiak szerint mi nők bonyolultak vagyunk, legtöbbször mi sem tudjuk megfejteni a szexi hímegyedek csavaros gondolatait. Sokszor órákat készülődünk egy-egy találkozó előtt azon töprengve, melyik a megfelelő randi szerelés. Nem könnyű a dolgunk, hiszen a nők és a férfiak ízlése számos alkalommal eltér, ami a divatot illeti és bár ők azt mondják számukra az öltözködés nem kulcskérdés, nem árt azért tudni, mi az amivel a pasit tutira le tudod venni a lábáról.
Szafarizz a városban!
Itt nem a már sokat látott állatmintákról van szó, még csak nem is a tipikus szafarikabátról kisnadrággal, ez egy merőben új felfogása a témának, ami nekünk nagyon tetszik.
Csak stílusosan rázd, baby!
Nekünk, magyaroknak nem kell a szomszédba mennünk ahhoz, hogy egy fesztiválon kiengedjük az elmúlt egy esztendőben felhalmozódott feszültséget. Nyáron egyik fesztivál alig zárja be kapuit, tőle alig pár kilométernyire már nyit is a másik.
Persze, minket nőket még a legnagyobb latyakban is foglalkoztat, hogy stílusosak és divatosak legyünk.
Hogyan hordjuk tavasszal a mellényt?
A mellény egy megunhatatlan és örök megújulásra képes ruhadarab. Sokszínűsége vitathatatlan, viselhetjük elegáns és lezser öltözékhez is. Lássuk, melyik divatház hogyan ajánlja!
Suri Cruise is az új divatnak hódol
Katie Holmes és Tom Cruise lánya, Suri új divatnak hódol: nemrég rózsaszín tütüben és balettcipőben kapták lencsevégre a fotósok, amint édesanyjával sétált. A jelenség azonban egy cseppet sem egyedi, a legtöbb sztárbabánál ugyanis most ez az új trend!
5 kihagyhatatlan tavaszi alaptrend!
Itt a tavasz, a napsugarak testünket és lelkünket is feltöltik energiával! Azonban a boldogsághoz ez kevés, ha nincs egy gönc, amit felvehetnénk! Ezért fogadd meg tanácsunkat, és az öt alaptrend mentén válogass a szekrényedben és a boltokban!
Kinek áll jobban?
Az amerikai rajongók már megszavazták, hogy szerintük melyik hírességnek áll jobban ugyanaz a smink, haj vagy ruha. Most Rajtatok a sor, hogy eldöntsétek, ki a nyerőbb! Rihanna vagy Pink tutibb a kakastaréj frizurával?
Avatar mindig, mindenhol
A London Fashion Weeken mutatta be Ann-Sophie legújabb őszi-téli kollekcióját, melynek megtervezésében az alkotót az Avatar világ inspirálta. Hogy kit mennyire emlékeztetnek a bemutatón látottak a film csodálatos látványvilágára, azt eldönthetitek a show képei alapján.
Van akinek sikerül, van akinek nem
A vancouveri téli Olimpia kapcsán már bemutattunk nektek egy összeállítást a férfi műkorcsolya-mezőny kűrruháiból. Most, hogy lassan véget érnek a játékok, nézzetek meg egy válogatást a női mezőny szettjeiből!
110 féle variáció egyetlen ruhával?!
A praktikusságnál nincs jobb a Világon, gondolom sokan értenek velem egyet, ha ezt mondom. Szerencsére egyre több olyan ruhadarabbal találom szemben magam, amelyek könnyedén variálhatóak.
Melyik hírességnek áll jobban ugyanaz a ruha?
Néha bizony a hírességekkel is előfordul, hogy nem elég naprakészek a divathíreket illetően, és megpróbálnak egy olyan ruhában tündökölni, amiben azelőtt mást is láthattunk. Lady Gaga rajongói most fellélegezhetnek, ugyanis az énekesnővel extravagáns öltözködése miatt ilyen még nem fordult elő. Következzenek azok a sztárok, akik sajnos ezt nem mondhatják el magukról!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...