'Sarah Jessica Parker' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Ők a divatra szavaztak
November 6-án reggel minden amerikai állampolgár egy kicsit izgatottabban ébredt, mint az év többi napján. Ez volt ugyanis a választás napja, az Election Day, aminek Amerikában hatalmas hagyománya van, ezen a napon ünneplik a demokráciát és a szabad választás lehetőségét. Mindeközben természetesen elnököt is választanak, mi most azt néztük meg, hogy ki miben!
Fashion is my religion, Vogue is my Bible
Bár az október még javában tart, a novemberi címlapok már napvilágot láttak. A divat hiperaktivitása miatt a vezető újságok hónap közepén kiadják következő havi számukat, így bőven van időnk felkészülni a trend szeszélyes hullámaira.
Megvan Carrie Bradshaw utódja?
A szóbeszéd szerint megtalálták Carrie Bradshaw utódját. A - hogy is fogalmazzunk finoman - kiöregedett stílus királynő tényleg átadja a trónját?
Kiből lesz a sztár? – 3. rész
Sorozatunk utolsó felvonásában megismerkedhettek további három sztár fiatal(abb)kori képeivel és jelenlegi stílusával. Ezúttal Sarah Jessica Parker, Shakira és Kristen Stewart mutatkozik be nekünk, újra csak jó példaként szolgálva arra, hogy az idő nem csak a sebeket gyógyíthatja be, de egy bizonyos korig előnyösen hathat megjelenésünkre is.
Tanulj fiatal színésznőktől öltözködni!
Megfigyelhettük már, kik azok az amerikai színésznők, akik nagy hatást gyakoroltak a divat világára az elmúlt évtizedekben. Mi a helyzet a fiatalabb generációval? Összegyűjtöttük azokat a meghatározó, ifjabb amerikai nőket, akiknek öltözködését érdemes nyomon követni 2010-ben.
Négy koktél, négy szexéhes karakter
Már nagyon közeleg a rég áhított film, a Szex és New York 2. premierje, és ez jó ok arra, hogy sok cég felhasználja a négy híres női karaktert saját termékének reklámozására. Most végre egy ötletes megoldásra akadtunk!
Hamarosan a mozikban: Szex és New York 2 - ÚJ TRAILER
Májusban mutatják be a legújabb Szex és New York filmet, a rajongók legnagyobb örömére. A sztori két évvel később folytatódik és lesz benne minden, ami egy igazi csajos mozihoz kellhet. Elképesztő ruhák, szuper pasik, poénok és egy luxusutazás.
Jól választottam az Oscarra? I.rész
Az Oscar gála sokakat nem is annyira a nyertesek és a filmek, hanem a ruhaköltemények miatt érdekel. Évről-évre a legnagyobb divattervezők és divatházak vonulnak itt fel a vörös szőnyegen, sztároknak, színészeknek és színésznőknek álcázva magukat. Két körben mutatjuk be Nektek az idei legérdekesebb ruhákat, először az egyenes vonalú kreációkat vesszük górcső alá, másodszor pedig az A-vonalú, terebélyesebb darabokat vizsgáljuk meg.
Sztárok és a plasztika
Senki se születik tökéletesnek. Valaki képes elfogadni magát a hibáival és akad, aki nem. A sztárvilágban sokan a túlzott megfelelés miatt kénytelen kés alá feküdni. Viszont, vannak igazi fekete bárányok, akik kiállnak a természetes külsejük mellett. És még az öregedés jelei sem késztetik Őket plasztikai műtétre.
Hol lenne SJP Carrie Bradshaw nélkül?
Sarah Jessica Parker igazán sokat köszönhet a Szex és New Yorknak, a divat szemszögéből nézve mindent. Ha Carrie Bradshaw karaktere nem lenne olyan divattudatos és luxusimádó, mint amilyen, most nem gondolnánk, hogy Sarah igazán különleges és úttörő öltözködési stílussal rendelkezik.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...