'Stylist alkalmazás ' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Testalkat-tan V. – Y-alak
Öt részes cikksorozatunk utolsó felvonásában az egyik legproblémásabb testalkattal, az úgynevezett Y-alakkal foglalkozunk. Az ilyen, fordított háromszögre hasonlító alak fő jellemzője, hogy a vállak szélesebb ívet írnak le, mint a csípő. Míg ez a deltás felsőtest az erősebbik nem képviselőinek kifejezetten jól áll, addig a nők esetében az Y-vonalnak nem árt némi lágyítás, finomítás. Hogy hogyan? Tartsatok velünk és megtudhatjátok!
Alkosd meg a saját stílusod!
Bizonyára Ti is szívesen kipróbálnátok magatokat mint stylist. Most itt az alkalom, hiszen a divat.hu/fashion.hu új alkalmazásának köszönhetően lehetőségetek nyílik erre. Az új programban különféle szetteket állíthattok össze saját ízléseteknek megfelelően a folyamatosan bővülő, különböző márkás termékekből. Szóval, kattintsatok az oldalra és induljon a "játék"!
Bohém összeállítás
Lassan ideje elpakolni a nagyon mini cuccokat és helyette pár hosszú darabot előszedni, hiszen ha akarjuk, ha nem az ősz a nyakunkon van!
Az ősz legtrendibb színe
Már egy-két éve visszatért a divatvilágba a szürke szín – de népszerűsége még csak most érte el csúcspontját, hiszen ősszel szinte bármilyen ruhadarabot megtaláltok a szürke legkülönbözőbb árnyalataiban. Hogy mivel viseljétek? Olvassatok tovább, és megtudjátok!
Legyél Te is Kate Moss stylistja!
Elgondolkoztál már valaha is azon, milyen lehet egy stylist munkája? Nos, ha a valóságban nem is, de itt most kipróbálhatod magad. Ha érdekel a divat világa, és úgy érzed, van elég kreativitásod, akkor eljött az alkotás ideje.
Borús őszi délutánra
Még javában tombol a nyár, jó néhány fokkal többet mutat a hőmérő, mint amennyit az ember lánya kényelmesen elvisel (kivételt képez ez alól a tengerparton hűsölő és a medence mellett koktélozgató réteg). Ennek ellenére a tervezők agya már régen az őszi/téli időszakon jár –így a miénk is.
Variációk sulikezdésre
Oldalunk célja mindig is az volt, hogy bemutassuk a legújabb trendeket, hogy első kézből értesítsünk titeket a legizgalmasabb divateseményekről, hogy egy kis útmutatást nyújtsunk számotokra a divatvilág gyorsan változó, őrült forgatagában. Legújabb alkalmazásunkkal azok számára kedveskedünk, akik a divatot nem csak szemlélni szeretik, hanem diktálni is. Ha érzel magadban elég kreativitást, Stylist nevű programunkkal igazi virtuális tervezővé válhatsz. Készíts jobbnál-jobb szetteket, és légy te a legjobb, hogy egyszer majd rólad is írhassunk! Légy résen, hamarosan versenyt is hirdetünk!
A stylist Te vagy!
Itt a Divat.hu/Fashion.hu legújabb szolgáltatása, melynek köszönhetően Te is kipróbálhatod magad mint stylist. A szárnypróbálgatásaidhoz segítségedre lesz a menüpont alatt található, egyre bővülő termékek sora, melyek közül bárki kiválaszthatja a neki leginkább tetszőt. Szetted stílusának alapja lehet egy szín, egy kor, egy évszak, de mindenekelőtt Te magad!
Gólya divat, avagy ami nélkül ne indulj el a gólyatáborba!
Miután kirepülünk a gimnázium védelmező szárnyai alól, elindulunk a felnőtté válás rögös útján – szokták mondani. Azt azonban senki nem teszi közzé könnyfakasztó ballagási beszédében, hogy egyúttal megkezdjük legbulisabb éveinket is a főiskolákon és egyetemeken! A kiképzés már a rettegett gólyatáborral elindul, mi pedig segítünk Nektek abban, hogy mit vigyetek magatokkal, és hogyan öltözzetek a fősuli egyik legmeghatározóbb eseményére!
Partiruha beszerzés indul!
Lassan két hónapja beköszöntött a nyár. Persze, sokszor nem ezt érzékeljük az időjárás viszontagságai miatt. Azonban már minden iskolában bezárták a kapukat a nyári szünet idejére, sőt az iskolák lassan újra nyitnak. Ezzel együtt megkezdődnek az átbulizott éjszakák...
Üzletasszony stílus Lauren Conrad-módra
Az oldalon már bemutattuk neked, hogy milyen is a divatos irodai viselet. Álljon itt egy konkrét példa, hogyan is néz ki korunk üzletasszonya –hivatalos, mégis nőies öltözet a munkahelyre.
Buliszerkó elegáns partikra
Habár a nyári tombolás lassan véget ér, az ősz közelsége is tartogat még meglepetéseket egész estés, menő partik formájában! A hőmérséklet ugyan megcsappan, a mi partihangulatunk azonban még a régi, így ennek alkalmából összeállítottunk nektek egy vagány, szexi szettet a nagy estére!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...