'Stylist' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Baby shot me down
A fotóművész nemzetközi karrierje megállíthatatlanul ível felfelé. Jelenleg New Yorkban él, de számos más divatmetropoliszban is dolgozik. Most éppen az angol Stylist Magazine-nak lőtt egy sorozatot. A helyszín Párizs, az évszak ősz, a modell pedig a csábos Maud Le Fort.
Anglia igazi királyai
Korábban már láthattatok egy összeállítást Nagy-Britannia 10 legbefolyásosabb nőszemélyéről, akik egyértelműen uralják az angol divatvilágot. És mivel nincsenek királynők királyok nélkül, most itt a legújabb listánk, melyen az ország 10 vezető férfi divatdiktátoráról olvashattok, akik kezükben tartják a szigetlakók stílusát.
Baby Boom – Úton van a legkisebb stylist!
Néhány napja érkezett a hír: a világ legismertebb stylistja gyermeket vár. Természetesen azonnal megkezdődtek a találgatások. Ez igaz? Nem csak pletyka? Mára azonban egyértelművé vált: igen, Rachel Zoe valóban állapotos!
Magyarország legdivatosabb iskolái – 2. rész
Cikkünk 1. részében már olvashattatok a MOME, a KREA és az ÁVF különböző divat-, és szépségiparral kapcsolatos szakjairól, de az iskolák sorának ezzel még koránt sincs vége. Sorozatunk 2. részében bemutatjuk Nektek azt a további három képzőhelyet, mely a korábban említettek mellett ugyanolyan ideális ugródeszka lehet a divat világában való elmerüléshez.
Üzletasszony stílus Lauren Conrad-módra
Az oldalon már bemutattuk neked, hogy milyen is a divatos irodai viselet. Álljon itt egy konkrét példa, hogyan is néz ki korunk üzletasszonya –hivatalos, mégis nőies öltözet a munkahelyre.
Divattervezőt az otthonunknak!
Szerencsére kedvenc tervezőink napja - úgy néz ki - hogy nem csak 24 órából áll, ugyanis a tökéletes kollekciók megalkotása mellett jut idejük arra is, hogy a lakberendezés világát is meghódítsák. Nézzünk meg párat közülük!
Lady Gaga stylistja most Shrekkel dolgozott együtt
Hogyan lehet két legyet ütni egy csapásra? A V Man magazin májusi számából kiderül. Ugyanis a divatanyag készítői nem „kisebb” személyiségeket kértek fel a fotózásra, mint Shreket és hitvesét, Fionát. Persze nem véletlenül, hiszen a Shrek mozik negyedik, és egyben utolsó része, a Forever After május 21-től látható a mozikban, természetesen 3D-ben!
VIDEÓ! Szerinted kinek volt magas sarkú a jele az oviban?
Lakatos Márk és Szabó Patrícia annyira jól érezte magát a Fashion Partyn, hogy a divatbemutató végeztével sem gondolkodott el a hazamenetelen, sőt, maradt a bulizós részen is. Hallgassátok meg, mit gondolnak a személyes kapcsolatok fontosságáról!
VIDEÓ! Egy ruhát tudni kell viselni!
György Ábel, akit Varázslatos Megújulás című játékunk divattanácsadójaként, és sok-sok hazai videoklip (Hien, SP) gyártásvezetőjeként és stylistjaként már megismerhettetek, az Operabálon a ruhafelhozatalról mesélt, és arról, mire figyeljünk egy estélyi kiválasztásánál.
Tóth Zsuzsi
Stylist
Andó Ildikó
Stylist
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...