'Szépségverseny' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Nem lesz bikinis felvonulás a Miss World döntőben!
A szervezők hivatalos bejelentése szerint idén a Miss World döntője a bikinis rész nélkül kerül lebonyolításra.
Little Miss botrány
Hogy is mondta az életre kelt játékmaci abban a vígjátékban? Amerika megérett a pusztulásra! Nos, ezesetben sajnos igaz az állítás. Kevésszer ütközhetünk a televíziós időtöltésünk során olyan viszolygást keltő műsorba, mint a gyermekszépségversenyekről szóló sorozatok. Valahogy aztán mégis ottragad az ember és tátott szájjal figyel, mert alig hiszi el, hogy ilyen van. Az emberi butaság 2012-re kinőtte minden ruháját, mérhetetlen határokat feszeget.
Indulhat a koronáért a transzszexuális szépség
Jenna Talackovát első körben kizárták a Donald Trump által alapított Miss Universe verseny kanadai fordulójából, mikor a szervezők rájöttek, hogy hímneműként jött a világra.
Miss America voltam - a múlt szépsgékirálynői
Íme a volt királynők akkor, és most.
Formás popsik, hosszú combok A Szépségkirálynő válogatásán
Elismerő férfitekintetek követték a több száz bikinis lányt egy belvárosi szórakozóhely teraszán.
Fiúk a középpontban: Be the One!
Elérkezett a várva várt hétvége! Szombaton kiderül, hogy ki 2010 legjobb pasija, azaz a „Be The One”.
A döntőbe került 6 fiú divatbemutató keretében mérik össze csáberejüket, amire nagyon sokat készültek, hiszen ezen a héten a versenyzők testi-lelki karbantartásáról a Griff Hotel és Griff Squash és Fitness Club odaadó személyzete gondoskodik.
Be The One - ki lesz 2010 legjobb pasija? (x)
Te is biztos elgondolkodtál már azon, hogy szinte minden hétre jut egy női szépségverseny, míg a férfiaknak nem igazán adódik lehetőségük arra, hogy megmutassák magukat.
Videó! Éljenek a szép lányok és a világbéke!
24 lány kapott esélyt, hogy Miss World Hungary, Miss Universe Hungary vagy Miss Earth Hungary lehessen. Közülük egy lány már a felkészítő tábor előtt kiesett sajnálatos egészségügyi problémái miatt. Így huszonhárman vágtak neki a közel kéthetes felkészítésnek.
VIDEÓ!Ki lesz hazánk szépe?Less be a kulisszák mögé!
Hosszú sorban kígyóztak az RTL épülete előtt a szépséges királynő jelöltek...Így kezdődne történetünk, ha egy mesében lennénk...Ám az igazság az, hogy rögtön elillant a mesevilág, amikor megláttuk az első cicanadrágos, ezüst szkafanderbe öltözött lányt, akinek sikerült azt a cipőt kiválasztania, amiben még Naomi Campbellnek is nehezére esett volna a járás.
Egy kolumbiai egyetemista lett a világ legszebb modellje!
Egy 24 éves kolumbiai egyetemista, Carolina Rodriguez nyerte a Dortmundban vasárnap este megrendezett Top Model Of The World elnevezésű szépségverseny idei döntőjét. Hogy a Carolina mennyire érdemelte ki a megtisztelő címet, azt a képek alapján döntsétek el Ti magatok!
Miss Kövér és Gyönyörű
A „Kövér és gyönyörű” elnevezésű szépségverseny Izraelben került megrendezésre, amelyre csak és kizárólag olyan hölgyek nevezését várták, akik súlya 80 és 120 kg között mozog.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...