'Szoknya' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
A nyár slágere: átlátszó szoknya
Idén nyáron a minik mellett a maxiszoknyák is hódítanak: átlátszó kiadásban.
Miniszoknyák bűvöletében
A miniszoknya olyan hatalommal rendelkező ruhanemű, amely elgyengíti az erősebb nemet, és feltüzeli még a legfagyosabb tekintetű férfiak libidóját is. Tipegj végig az utcán egy ízléses darabban, és élvezd a rád tapadó tekintetek áradatát.
Hoppá! Ki viseli a szoknyát?
Nehéz eldönteni mostanság, ugyanis aki akarja, az viseli. Legalábbis kedvenc divattervezőink úgy döntöttek, szabad utat adnak férfi vevőiknek, és azok eldönthetik: egy szoknya vagy egy nadrág lesz a kiválasztott.
5 ruhadarab a tökéletes alakért
Minden lány tökéletes homokóra alakra vágyik, ám ez sajnos keveseknek adatott meg. De ne csüggedj, a megfelelő ruhadarabok kiválasztásával és egy kis optikai csalással Te is pillanatok alatt bombanő lehetsz! Lássuk, hogyan!
Top 5 hagymaszoknya a kifutókról
A hagymaszoknya (vagy másik nevén tulipánszoknya) nem csak bohém viseletre alkalmas, hanem elegáns öltözetekhez is.
Mikor ciki a mini?
Bár divatban van sokféle szoknya, a mini mindig előnyt élvez, ha valaki kirívó szeretne lenni, de azért itt is van pár szabály, amire érdemes figyelni.
Öt dolog, amit a férfiak imádnak a nőkön
Habár a férfiak szerint mi nők bonyolultak vagyunk, legtöbbször mi sem tudjuk megfejteni a szexi hímegyedek csavaros gondolatait. Sokszor órákat készülődünk egy-egy találkozó előtt azon töprengve, melyik a megfelelő randi szerelés. Nem könnyű a dolgunk, hiszen a nők és a férfiak ízlése számos alkalommal eltér, ami a divatot illeti és bár ők azt mondják számukra az öltözködés nem kulcskérdés, nem árt azért tudni, mi az amivel a pasit tutira le tudod venni a lábáról.
Szoknyadivat 2010 – milyen szoknyát hordj, és hogyan?
Télen kevesebben nyúlnak a szoknya után a szekrényükben, de reméljük, hamarosan elérkezik a tavasz, és ismét többen öltik magukra a legnőiesebb ruhadarabot. Mivel most tartanak a leárazások, és nem árt előre gondolkodni, időben felkészülni a következő trendekre. Ebben segítünk most Nektek!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...