'Utcai viselet' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Kerékpározz stílusosan
Kerékpározni jó dolog, ám a divatot ebben az esetben nehéz becsempészni. Több próbálkozás született már, az egyik legújabb ötletet most Te is megismerheted!
Sztárok akkor és most
Néhány napja egy sokkoló kép járta be a bulvár-világot a Jóbarátok egykori sármos szívtiprójáról, Matt LeBlanc-ról. A sorozat szépfiúja mára egy elhízott, őszülő, negyvenes éveiben járó átlagos pasas. Nem csak Joey felett repült el az idő vasfoga, íme a bizonyíték, hogy a sztárok is csak halandó emberek!
Kate Hudson, a kaméleon
Örök kedvencünk a „Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt” című film és főszereplője Kate Hudson. A sztár hihetetlen módon képes egyik pillanatról a másikra átváltozni, anyából dívává vagy éppen üzletasszonyból, sport őrült csajszivá alakulni. Most megmutatjuk legtutibb szettjeit, amit Te is bármikor összeállíthatsz!
Emma Watson zöld kollekciója
Emma Watson a Charlize Theron nyomdokaiba lépett. Az ifjú színésznőt a környezetbarát ruházati cég, a People Tree kérte fel, hogy működjön együtt velük egy ökotudatos darabokból álló kollekció megtervezésében. Ez lesz az úgynevezett „Love from Emma” kollekció, mely februártól lesz kapható a People Tree üzleteiben és webáruházában.
Olasz Divat VS. Francia Divat
Köztudottan minden ország divatjának megvan a maga jellegzetessége, ami védjeggyévé vált. Az angol divat például híres a férfi szabóságairól, az úgynevezett Dandy tradícióról, a manapság egyre jobban feltörekvő orosz divat a népi jellegű és történelmi múltat felidéző elemeiről, a japán a magas színvonalú szabászati technológiáiról. Lássuk most csak a két alapvető, divat terén talán legtradicionálisabb országokat, melyeknek fővárosait még mindig a divat fővárosának nevezünk: Milánó és Párizs.
4 téli divatbaki
Bár a neves tervezők kifutóin már nagyban tombol a tavasz és a nyár, nálunk bizony még jócskán tél van. Csizma, sapka, sál a mindennapi öltözködés része, de sajnos még mindig sokan elfelejtik, hogy nem csak a kabát alatt kell csinosnak lenni. Tippjeinkkel elárulják, mire figyelj a zimankóban! Nézegess képeket csinos összeállításokról!
Én unom, Te unod, Ő unja
Mikor századszorra hallom ugyanazt a számot, hiába imádtam előtte, megunom. Kivéve, ha tökéletes, ami ritka eset. Így van ez a hírességekkel is. Lehet valaki jó, tehetséges és ügyes, de ha minden nap őt kell nézni, monotonná, sőt, néha zavaróvá is válhat. Vegyük sorban, kiket lenne elég egy héten egyszer látni!
Elmúlt az EMO láz!?
Szubkultúrák tucatjait ismerjük már. Egyesek kimennek a divatból, néhány örök, és van, amelyiket újraértelmezve láthatunk a nagy divatházak kifutóin. Azonban újak is születnek.
Flower Power!
A 2010-s trend egyik meghatározó eleme a minta. Újra romantikus hangulatba kerülhetünk általa, különösképp, ha virágmintát öltünk magunkra.
Ma már a gipsz is lehet trendi!
Sajnos mindenkivel előfordulhat élete során az, hogy gipsz hordására kényszerül,ám most még a törött csont is tud trendi lenni.
Mit viselj az első randin?
Izzadó tenyér, cikis hallgatási szünetek. Az első randevú elhagyhatatlan velejárói. És persze az órák hosszat tartó előkészületek, mikor a legfőbb probléma a megfelelő ruha kiválasztásában merül fel. Mi most segítünk nektek megtalálni a legmegfelelőbb ruhát úgy, hogy sorra vesszük a lehetséges kiszemelt pasikat.
A sztárok valódi arca
A magazinok hasábjain és a televízió képernyőjén mindig szépek, bőrhibák, ráncok és narancsbőr nélkül megjelenésük a tökéletesség érzetét kelti. Azonban néha a legnagyobb csillagokról is készülnek olyan képek, ahol nem a legelőnyösebb arcukat mutatják. Hiába, ők is csak emberek…
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...