Öltözz magasabbnak!

Mindenki magasabbnak szeretne látszani. Mert a modellek magasak. Ha egy magas lány belép egy helyre, mindenki automatikusan odanéz. No és a csodált sztárok, mint Madonna, Kylie Minogue? Szerinted rájuk nem figyel senki, ha megjelennek valahol? Pedig igencsak alacsonyak. Sokszor elmondtam, de akár a végtelenségig is képes vagyok ismételgetni, hogy minden de minden az arányokon múlik. A kiegyensúlyozott arányokkal rendelkező, 160 cm-es nő sokkal nyúlánkabbnak tűnhet, mint a magasabb, de aránytalan alkatú. Jó, elismerem, könnyebb dolgod lenne, ha legalább a 170 cm-t megütnéd, de kár ezen keseregni. A magasságodon a tudomány és a plasztikai sebészet mai álláspontja szerint nem tudsz változtatni. Egy pici, formás nő mindig szexinek tűnik a férfiaknak, akik egyáltalán nem vágynak arra, hogy a női nem föléjük tornyosuljon.
Öltözködéssel, hajviselettel olyan sokat hozzátehetsz arányaid kiegyenlítéséhez, oly jelentős centiket tehetsz magasságodhoz, hogy azt nem is hinnéd. Nézzük a főbb trükköket!
Madonna 162 cm
Eva Longoria 157 cm
Kylie Minogue 153 cm

Sok részlet egybevág azzal, amikor arról írtam, hogyan kell soványabbnak öltözni.
A monokróm öltözködés, amikor az öltözékedben minden egyszínű, még a cipőd is, a legjobb optikai csalás magasságod érdekében. Nézd meg a divatbemutatókat, elámulsz, hány márka építi bele a kollekciójába ezt a csalafintaságot. Ha túl nagy az eltérés a felső és az alsó rész árnyalata között, az vízszintesen félbevágja a testedet, és még alacsonyabbnak látszol tőle.

A függőleges vonalak szintén nyújtanak. És itt nem csupán a csíkosról van szó, hanem szabásvonalakról, függőleges díszítésekről, egy hosszú láncról, vagy sálról, egy gombolásról, vagy mély dekoltázsról.
A magas sarkú cipők kisegítenek, s ráadásul a legújabb divat is kedvez neked, hiszen ilyen magasak sohasem voltak a sarkak.
Ne húzz rövid nadrágot, amely vádlinál, vagy boka fölött ér véget, bármennyire is tetszik a mostani visszahajtott boyfriend jeans divat, ez nem a te irányzatod, elvágja ugyanis a lábat és rövidebbnek mutat.A hosszú nadrágok, amelyek földig érnek stilizáltabb, hosszabb vonalat mutatnak
A szoknyák hossza szinte mindegy: lehet egészen rövid, vagy bármilyen hosszúságú, lényeg, hogy az árnyalata ne üssön el túlságosan a felsőtől.
A testszínű cipőt vagy szandált szinte bármilyen szoknyához felveheted, mindig hosszabbnak mutatja majd a lábadat, s ezáltal az egész alakodat.
Sajnos a magas szárú cipők, rövid csizmák, bokacipők szintén elvágják a lábat.

A mell alatt elvágott ruhák azonban nyújtják a lábadat, hiszen úgy tűnik, mintha egészen addig tartanának.
Minden szűkített vonal, amely lazán követi a test vonalát, magasabbnak, nyúlánkabbnak mutat, a bő vonalak inkább összenyomnak.

kapcsolódó cikkek:

Sztáröltözékek a Metropolitan Costume Institute gálán - Második rész »
Beszédes pózok 2.rész »
Nő az önbizalom »
A sztárok nem mondanak bármire igent »
Hollywood legerotikusabb szépségpöttyei »
Ray Ban Wayfarer a leg leg leg »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés