Új őrület - UGG hótaposók a sztárok gardróbjaiban is!

Már tavaly is szemezgethettünk hasonló darabokkal, de idén már semmiképp sem lehet elsiklani az UGG-jelenség felett. Szinte egész Hollywood viseli, az egész világot lázba hozva ezzel.


A szuperkényelmes Ausztrál UGG márka, 2003-ban kiérdemelte az év cipőmárkája elismerést, azóta hírneve és népszerűsége is töretlen. Az eredeti birkabőrből készült lábbelik bizonyára a jó hordhatósággal vívták ki az emberek lelkesedését, hiszen valljuk be formaviláguk egyszerű és kissé vaskos is.


Ez úgy tűnik, nem szab határt a sztárok lelkesedésének. Legyen tél vagy nyár, szoknya vagy nadrág, mindenhez és minden időben ezt hordják. Az UGG lelkes viselői közt elsőként Britney Spears-t kell megemlítsem, de ide sorolnám még Pamela Anderson-t is, aki strandolni is ebben jár.


További hírességek, akik UGG-fanatikusnak mutatkoznak: Paris Hilton, Eva Longoria, Kate Moss, Miley Cyrus, Lilly Allen, Jennifer Aniston,Kate Hudson.


A csizmák további előnye, hogy az idő előre haladtával a tervezők egyre több színben, mintában és formában álmodták meg. Így léteznek már UGG félcipők és bélelt papucsok is. Magyarországon sajnos még nem elérhető a márka, de hasonmás darabokat (természetesen nem birkabőrből), egy kis szemfülességgel néhány ismertebb divatüzlet-lánc és cipőbolt polcairól is levadászhattok.


Ti hordanátok ilyen „hócipőt”? Vajon hazánkba is elér ez az őrület?

Kapcsolódó cikkek:

Mikor a tervezők bolondnak néznek minket »
A legrondább csizma, amit valaha láttál!? »
A szezon lázadói: vadító combcsizmák »
Snowy chic: divat a havasokban »
Cipősokk »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés